FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI, DUMINICĂ, 23 SEPTEMBRIE, 21:00, DIGI, LOOK, TELEKOM, GSP

LPF, anunț oficial legat de FCSB - Dunărea Călărași » Unde se va juca meciul din etapa a 9-a

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 20:14

Liga Profesionistă de Fotbal a emis azi un comunicat legat de meciul FCSB - Dunărea Călărași, care se va juca duminică, de la ora 21:00.

Potrivit LPF, meciul dintre liderul Ligii 1 și nou-promovata antrenată de Dan Alexa se va juca la Voluntari, acolo unde a avut loc și meciul FCSB - FC Botoșani 2-2.

Federația Română de Fotbal s-a adresat conducerii FCSB și i-a cerut ajutorul pentru a proteja gazonul de pe Arena Națională, în vederea meciului România - Serbia, care se va juca pe 14 octombrie.

Mai mult, FCSB va juca și meciul contra Concordiei Chiajna, din etapa a 11-a, tot la Voluntari.

  • FCSB - FC Voluntari se va juca duminică. 23 septembrie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  11 Septembrie 2018, 02:34

/fcsp-l mai bine ar ramane definitiv la tara, li se potriveste ca o manusa!

invinctus
invinctus  •  11 Septembrie 2018, 01:03

De aia sveti 42 de platitori asta va e valoarea nu stadion ju identitate nu palmares nu performante decat toti conducatorii puscariasi atat e tot ce va caracterizeaza hotia

minell73
minell73  •  10 Septembrie 2018, 23:50

Fariseu pus doar pe capatuiala. "Ditamai" clubul,si nu are un stadion propriu. Birouri la popesti si joaca la voluntari.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează