FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL LPF anunță: FCSB și-a ales stadionul pentru play-off

FCSB se mută la Giurgiu în play-off // foto: Facebook @ FCSB
FCSB se mută la Giurgiu în play-off // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 14:38 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 15:34

LPF a anunțat că FCSB își va disputa toate meciurile de pe teren propriu din play-off la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”.

FCSB și-a schimbat „casa” în penultima etapă din sezonul regular, când s-a văzut nevoită să joace cu Universitatea Craiova la Giurgiu, iar „exilul” roș-albaștrilor va continua în play-off. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat oficial că FCSB a încheiat un contract pentru dreptul de folosință al arenei „Marin Anastasovici” din Giurgiu, la toate meciurile din play-off.

Dacă meciul cu Craiova nu s-a putut juca pe „Arena Națională” din cauza unor probleme tehnice, în play-off liderul Ligii 1 se vede nevoit să schimbe arena deoarece cel mai mare stadion al țării va intra în administrarea UEFA, înainte de Campionatul European.

Anunțul LPF despre stadionul pe care va juca FCSB

Din cauza faptului ca proprietarul Arenei Naționale a suspendat contractul clubului în perioada de pregătire a turneului final al Campionatului European, FCSB a solicitat programarea meciurilor din organizarea proprie pe stadionul din Giurgiu, încheind în acest sens un contract pentru dreptul de folosință al acestuia la toate meciurile din play-off. 

Prima partidă găzduită în play-off de arena Marin Anastasovici va fi FCSB – FC Botoșani.
- lpf.ro

După meciul cu FC Botoșani din etapa 1, FCSB va mai juca la Giurgiu cu Sepsi (etapa 3, 24/25 aprilie), CFR Cluj (etapa 5, 1/2 mai), Academica Clinceni (etapa 7, 8/9 mai) și Craiova (etapa 9, 18/19/20 mai).

DEZBATEREA ZILEI, 12 aprilie 2021 » Cine este favorită la câștigarea campionatului: FCSB sau CFR Cluj?

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, negocieri cu antrenorul momentului din Liga 1: „Asta vreau de la tine! Am vorbit și cu Tănase”

„Minunea” Octavian Popescu s-a plictisit de fotbal! Preferatul lui Becali de la FCSB e tot mai slab

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dansy
dansy  •  13 Aprilie 2021, 10:23
Postat de riscktaker pe 12 Aprilie 2021, 16:12

prostule,deci recunosti ca arena national este Steaua arena. oricum tot timpul castigatoarea din sezonul regulat a fost si castigatoarea la final. suntem campioni. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. cum bah sa spui ca Steaua nu are sanse cand cfr a dat un gol in ultimele 3 etape si si ala cu cea mai slaba echipa din liga 1 avand 2 oameni in plus. ***? iar clona csu este la 4 puncte distanta,nu conteaza.

Prost esti tu pentru ca niciun meci nu seamana cu altul.In acel meci CFR i-a luat pe Dinamo la pret de matineu si au intrat ingamfati.Cu FCSB va fi altfel.O sa vezi!

511110169080791
George Burcasimi  •  12 Aprilie 2021, 17:00

Agramati au fost aia care te-au facut ( cea mai mare greseala a lor ) ! Sa taci pe veci ,caci iti lipseste ceea ce este mai important la o vietate ( nu poti sa te compari nici cu testoasa mea ,care gandeste mai mult) !

idi53
idi53  •  12 Aprilie 2021, 16:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează