LIGA 1  ·  LPF

EXCLUSIV LPF încă nu știe ce să facă în cazul Anamaria Prodan - Hermannstadt: „Nu avem încă nimic oficial”

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 15:01

Implicarea Anamariei Prodan (47 de ani) la Hermannstadt, alături de fiica ei Rebecca, încalcă un paragraf din regulament privind incompatibilitatea agent-conducător de club, având în vedere că soția lui Reghe a anunțat că nu e dispusă să renunțe la cariera de impresar. 

Contactat de GSP.RO, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că încă nu are vreo informare oficială și că abia atunci Liga va verifica dacă regulamentul este încălcat.

„Până în momentul de față nu am primit nimic oficial de la Hermannstadt, doar am văzut ce s-a scris. Cât timp nu am o informație cu privirre la schimbarea acționariatului sau a structurii Consiliului de Administrație îmi e greu să fac o analiză concretă.

Presupun că s-au gândit la interdicții d-astea, în măsura în care există ceva în zona asta. Când o să avem ceva oficial de la Hermannstadt o să vedem, o să analizăm și intrăm într-o corespondență cu FRF. Intenția noastră este a-i sprijini pe cei care investesc în fotbal, nu de a le pune bețe în roate. Atât timp cât cineva vrea să investească în fotbal, trebuie sprijinit. Dar e categoric că nu trebuie să existe conflicte de interese care să afecteze imaginea și credibilitatea fenomenului.

Dar până când nu vom avea ceva oficial din partea clubului din Sibiu mi-e greu să fac o analiză. Nu am documente, nu am nimic”, a declarat Justin Ștefan pentru GSP.RO.

VIDEO. Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Citește mai multe știri despre scandalul Anamaria Prodan - Hermannstadt: Cine este cel mai de temut interlop din România. Poreclit “Ștefan cel Mare” a pus Moldova sub asediu
Libertatea
Comentarii (2)
xqwerty  •  04 Iunie 2020, 17:29
Postat de breitner pe 04 Iunie 2020, 16:13

Cum adica nu stie ce sa faca? Sa citeasca regulamentul (pentru ca nu l-a citit niciodata, altfel ar sti) si liga va lua masuri : excluderea echipei din liga 1, apoi e treaba FRF ce face la ligile inferioare.!

Ce excludere bai berbecule? Citeste si tu regulamentul.

breitner  •  04 Iunie 2020, 16:13

Cum adica nu stie ce sa faca? Sa citeasca regulamentul (pentru ca nu l-a citit niciodata, altfel ar sti) si liga va lua masuri : excluderea echipei din liga 1, apoi e treaba FRF ce face la ligile inferioare.!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
21:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Milan - Bologna
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Valladolid
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1