FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Luaţi la rost » Reghe, monolog de 10 minute cu jucătorii pe terenul de antrenament

Reghe a vorbit de-abia ieri cu jucătorii, la câteva ore după eşec
Reghe a vorbit de-abia ieri cu jucătorii, la câteva ore după eşec

Articol de , - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 00:00

Reghe i-a băgat în şedinţă ieri dimineaţă pe jucătorii săi chiar pe terenul de antrenament, cu un monolog de 10 minute.

Al doilea eşec din 4 amicale disputate în această iarnă în Antalya, dar mai ales gafele din zona defensivă l-au nemuţumit pe Laurenţiu Reghecampf. A evitat să fie critic imediat după înfrângerea de sâmbătă seară cu Slovan Bratislava (1-2), dar a luat atitudine la antrenamentul de ieri dimineaţă. I-a strâns pe fotbalişti la mijlocul terenului, s-a aşezat pe o minge şi a început să le vorbească.

Reghe le-a transmis jucătorilor să nu mai trateze superficial faza de apărare şi, mai ales, să nu piardă baloane simple în zona de la mijlocul terenului ce se pot transforma în goluri luate. Aşa s-a întâmplat şi pe final de sezon în 2016, când s-au pierdut derby-urile cu Dinamo sau meciul de Cupa României cu Mioveni.

Apoi, l-a atenţionat pe Denis Alibec să-şi lase nervii în vestiar, atacantul, chiar după ce a primit banderola în amical, făcând o adevărată criză în faţa arbitrului, ceea ce i-a atras eliminarea.

Totodată, li s-a cerut jucătorilor mai multă concentrare în atac, fiindcă s-a ratat uşor din poziţii accesibile, chiar unu la unu cu portarul advers.

Tamaş, separat!

Gabriel Tamaş a fost singurul jucător care nu s-a antrenat ieri cu echipa lui Reghe, nici n-a participat la şedinţa de dimineaţă. Apărătorul a făcut separat la sala de forţă întrucât a fost lovit la gleznă de un adversar de la Slovan. Antrenorul a decis ca fundaşul să fie menajat de la antrenamentul solicitant de ieri pentru a nu-l expune pe Gabi. De astăzi, Tamaş reintră în programul normal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  30 Ianuarie 2017, 12:11

Ce monolog frate,când el dispune de 5 cuvinte în vocabularul personal !

juv3ntin
juv3ntin  •  30 Ianuarie 2017, 09:56

mingea lui reghe si alibec s-a ovalizat.

stelbz
stelbz  •  30 Ianuarie 2017, 09:27

Cred ca antrenamentele sufera la capitolul TACTICA. Se repeta gafele in aparare facute in toate partidele pierdute in toamna. Antrenamentele sunt de vina. Toti jucatorii raman concentrati DOAR pe faza de atac si apararea este prinsa DESCOPERITA, cu spatii disponibile pentru atacurile adverse. Asa au fost pierdute puncte in toamna si vad ca nici acum nu se remediaza aceasta tactica proasta. Cand remediezi Reghe aceste lucruri, pentru ca CFR-ul a castigat si in tur pe aceasta tactica pierzatoare si abia asteapta sa o speculeze iar ????? In plus, pe faza de atac nu exista pase utile pentru Harlem si Alibec, mijlocasii fie ca paseaza aiurea, fie ca pierd usor duelurile cu adversarii...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează