FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lucescu jr. către arbitri: "Pentru voi o greşeală nu înseamnă nimic, pentru noi poate însemna un titlu"

Răzvan Lucescu a urmărit repriza a doua a derby-ului cu Dinamo din gura tunelului de acces, după ce a fost eliminat pentru proteste
Răzvan Lucescu a urmărit repriza a doua a derby-ului cu Dinamo din gura tunelului de acces, după ce a fost eliminat pentru proteste

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 17:48

Eliminat la pauza meciului cu Dinamo (0-0), tehicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, i-a avertizat pe "fluieraşi" să fie mult mai atenţi cînd arbitrează, pentru că greşelile pentru care ei nu sînt sancţionaţi în nici un fel poate decide cîştigătoarea unui meci sau chiar a unei competiţii.

Antrenorul din Giuleşti l-a acuzat pe Sebastian Colţescu că l-a eliminat mult prea uşor la pauza derby-ului, deşi nu a protestat în nici un fel şi nu a încercat decît să-i atragă atenţia asupra intrătilor dure din primul mitan.

"Mi se pare normal să fiu suspendat numai o etapă, pentru că nu am înjurat pe nimeni, a fost o discuţie normală cu arbitrul, dar acesta a reacţionat greşit. Principalul vinovat sînt eu, dar aşa trăiesc eu fiecare meci. Sînt reacţii de frustrare, dar niciodată nu am înjurat un arbitru. Poate că şi ei ar trebui să fie şi ei mai atenţi: pentru ei nu înseamnă nimic o greşeală, pentru noi poate însemna un meci sau chiar un campionat", a spus Răzvan Lucescu.

Tehnicianul Rapidului a prefaţat şi partida din Cupa României cu Juevntus Bucureşti: "Nu avem voie să facem paşi greşiţi în Cupă, chiar îmi doresc să cîştig acest trofeu. Chiar dacă unii jucători sînt obosiţi, trebuie să treacă peste, pentru că e o şansă unică să joaci şi în Europa şi în campionat şi în Cupă".

Lucescu nu i-a uitat nici pe rivalii de la CFR, adversarii din viitoarea etapă a Ligii 1: "CFR-ul este o echipă foarte puternică, a adus numeroşi jucători în această vară, plus că mai beneficiază şi de un mic sprijin din partea arbitrilor. Sper să nu fie nimic intenţionat".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
diss
diss  •  21 Septembrie 2011, 08:18

Sincer,indiferent cu ce echipa tinem noi,trebuie sa recunoastem ca Razvan are dreptate! Munca unui intreg colectiv se poate narui intr-o secunda ...si e pacat! Arbitrii din Romania sunt prea duri si de multe ori iau masuri drastice pentru greseli minore!

dany_dinamovistu
dany_dinamovistu  •  20 Septembrie 2011, 23:34

altii au pierdut cupe mondiale pe greseli de arbitraj si nu au mai murit.

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  20 Septembrie 2011, 20:36
Postat de calinescu_ pe 20 Septembrie 2011, 18:46

UN COPIL FRUSTRAT ......!!!! CFR-UL VA MANINCA CU FULGI CU TOT ....!!!!!! VA FRINGE SI ARIPIOARELE ........ ASA CA O SA CADETI RAU DE TOT ......

sa vedem...mai bine ai grija cand o juca dinamo cu ei, ca de cand a plecat torjinho nu mai miscati nimic! sunteti zero barat! un gol in doua meciuri si cu o repriza in superioritate numerica. n-as comenta in locul tau...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează