FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Lucescu Jr. despre erorile de arbitraj: "CFR-ul e sprijinită, se vede clar!"

Plonjonul lui Sougou în careu a fost sancţionat de arbitru cu penalty
Plonjonul lui Sougou în careu a fost sancţionat de arbitru cu penalty

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 02:12

Lucescu jr., antrenorul Rapidului, adversara lui CFR din etapa viitoare, crede că ardelenii sînt ajutaţi în campionat.

Clujenii au băgat frica în rapidişti după victoria de luni seara, obţinută în faţa Vasluiului (2-0). Totuşi, nu jocul "feroviarilor" îi îngrijorează cel mai mult pe giuleşteni, ci maniera în care aceştia au fost arbitraţi de Augustus Constantin.

"Am văzut meciul şi e clar că sînt sprijiniţi! Eu sper să mi se pară, să nu fi fost nimic intenţionat, dar nu cred. În atac, au jucători de viteză care mi-au lăsat impresia că li s-a cerut să se arunce în careu. Au făcut-o cam des. În meciul direct va trebui să fim extrem de atenţi la astfel de faze!", a spus Lucescu jr. Fostul selecţioner a avut şi cuvinte de laudă la adresa CFR-ului: "Oricum, ei au o echipă foarte puternică, mai ales că au adus jucători valoroşi în această vară".

"Arbitrii fac o greşeală şi nu sînt delegaţi o etapă, dar eroarea lor pe noi ne poate costa un titlu. Au puterea de a ne decide cariera, nouă, antrenorilor, şi jucătorilor" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
ewwe
ewwe  •  22 Septembrie 2011, 13:34

''.....mi-au lăsat impresia că li s-a cerut să se arunce în careu. Au făcut-o cam des. În meciul direct va trebui să fim extrem de atenţi la astfel de faze!", a spus Lucescu jr......... Nu ai ce sa le faci Lucescule ,clujenii au antrenament SPECIAL la tavaliri prin careul advers... din3 sau 4 tentative de genul asta il obliga pe Tudor sa le dea 2 penalty-uri si au rezolvat meciul;

costello_rapid
costello_rapid  •  22 Septembrie 2011, 05:56

SINGURA SOLUTIE ARBITRII STRAINI SI SA REZOLVAT ...SIMPLU

iubescluj
iubescluj  •  21 Septembrie 2011, 18:27

cfr fura cu arbitrii si aranjeaza meciuri cu galatiu cu tg mures cu gazu cu bistrita cu pandurii...cfr si-a construit stadion cand altii stau cu chirie sau pe la prieteni...cfr e vizitata de fotbalisti ce au trecut pe la echipe puternice...cfr aduce antrenori cu nume...cfr joaca un fotbal frumos...cfr are reguli pe stadion...cfr functioneaza intr-o mocirla cu numele FRF...cfr nu e perfect dar e peste ceilalti la toate...cfr e condusa de un patron ungur ...cfr e o echipa romaneasca ce-si doreste performanta...cfr e urata de ceilalti...cand cfr castiga e lucru necurat, cand cfr pierde se lasa corectitudinea peste mocirla....cfr nu urla...cfr cumpara masiv si vinde calitate...cfr doare

Vezi toate comentariile (45)
Comentează