FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lucescu Jr. explică de ce a fost eliminat de două ori în 7 etape: "Sînt un frustrat, dar cu argumente"

La Dinamo - Rapid, Răzvan a fost eliminat în pauză, cînd a prostestat după expulzarea lui Herea
La Dinamo - Rapid, Răzvan a fost eliminat în pauză, cînd a prostestat după expulzarea lui Herea

Articol de , - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 02:12

Lucescu jr. explică de ce a "reuşit" să fie trimis în tribune de două ori în şapte etape.

Răzvan Lucescu admite că în timpul meciurilor nu se poate controla şi spune că arbitrii sînt drastici cînd decid să-l trimită în tribună. Tehnicianul din Grant consideră că "fluieraşii" nu admit nici un reproş: "Nu cred că sînt vînat. Am fost trimis de două ori în tribună pentru că am protestat, însă cred că se exagerează. Ăsta sînt la meciuri! Da, sînt frustrat, aşa mă simt cînd văd ce se întîmplă pe teren! Dar am mereu argumente, altfel nu vorbesc. Cer explicaţii şi spun ce simt, niciodată nu înjur. Antrenorii din Liga 1 trebuie să nu zică nimic, altfel sînt eliminaţi!".

Lucescu jr. a fost trimis în tribună de două ori pînă acum. Prima oară s-a întîmplat în etapa a 5-a, la partida Ceahlăul - Rapid (0-1), iar ultima oară duminică, în Ştefan cel Mare. Dacă după meciul de la Piatra-Neamţ a scăpat doar cu avertisment, de data asta pe antrenorul rapidist îl paşte o suspendare de două etape, urmînd să rateze întîlnirile cu Juventus, din Cupă, şi cu CFR Cluj.

"Nu sînt supărat pe nimeni, ăsta sînt eu. Nu mă pot schimba! Nu am cum să tac atunci cînd observ că lucrurile nu sînt în regulă" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

250.000 de euro e salariul stagional al lui Răzvan Lucescu în Grant. Contractul său cu Rapid expiră în iunie 2015


"Am vrut să-l şochez pe Colţescu"
Răzvan Lucescu şi-a explicat ieri reproşurile pe care le-a avut cu arbitru la pauza meciului cu Dinamo: "Eram supărat pe maniera lui de arbitraj, Alexa a luat uşor galben şi nu va evolua cu CFR, iar Kone trebuia eliminat cînd l-a lovit pe Coman. Am ţipat la Colţescu pentru că am vrut să-i atrag atenţia, să-l şochez pentru a-l trezi. Părerea mea despre clubul din Ştefan cel Mare nu e aceea. N-am nici o problemă cu dinamoviştii, îi respect". Camerele de la DigiSport l-au surprins pe Răzvan cînd striga la Colţescu: "Voi chiar vreţi să-i faceţi campioni pe ăştia, ruşinea Europei?!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  05 Octombrie 2011, 22:49

Voi chiar vreţi să-i faceţi campioni pe ăştia, ruşinea Europei?!". Asasta afirmatie ce inseamna ?nu directionarea arbitrului in ai avantaja pe rapidisti ca dinamo nu merita a fi campioni ca sint o rusine si ca rapid este echipa meritorie si sa fluiere in favoarea lor ?dece nu se sesizeaza nimeni !e o afirmatie grava prejudiciind moralitatea arbitrului facindul mai bine zis sugerindui sa fluiere intrun singur sens ..dovada mai clara ca asta ?asa se intelege din afiramatia lui care e publicata in articol .."Voi chiar vreţi să-i faceţi campioni pe ăştia, ruşinea Europei?!".

sandycelt
sandycelt  •  21 Septembrie 2011, 23:46

felicitari! ar trebui sa luam exemplu de la tine citi mai multi romani si atunci cind vedem ca sintem nedreptatiti sa ne avem curajul sa ne " ridicam" si sa strigam impotriva sistemului. e clar ca astia ( federatia, cca si mai stiu eu citi ) iti vor dori raul si pt. ca ai avut curajul sa iti respecti cuvintul sa sa pleci de la nationala cind ai dorit tu, iar acum te vineaza si odata cu tine si pe noi. NU LE VOM OFERI INSA ACEASTA PLACERE. bafta in continoare si la cit mai multe victori , noi ( rapidisti) vom fi linga tine.

criselly99
criselly99  •  21 Septembrie 2011, 17:52

ce sa mai zicem....presa de 2 bani,fotbal de 3 bani,conducatori de 4 bani, oameni de 5 bani. E Romania, e tara noastra....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează