FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA 3-2

Lucescu sare în apărarea lui Şumi: "Să fie mîndru că pleacă de la Astra cu capul sus" ;)

Răzvan Lucescu și Marius Șumudică
Răzvan Lucescu și Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 12:21

Demis aseară de la Astra, Marius Şumudică a fost susţinut de tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, şi felicitat pentru că nu a acceptat intervenţia patronului la echipă. Cei doi au fost adversari aseară, în Rapid - Astra 3-2.

Lucescu i-a prezis lui Şumudică un viitor strălucit, dacă va reuşi să rămînă integru.

"E revoltător ce se întîmplă, e o nebunie a scietăţii noastre. E incredibil ca un antrenor cu o serie precum cea a lui Şumudică să fie nevoit să plece după un meci pierdut. Mă simt frustrat pentru ce se întîmplă, în România nu se poate face performanţă decît printr-un noroc chior.

Am un singur lucru să-i transmit lui Marius: să fie mîndru că iese cu fruntea sus, a făcut o treabă excelentă. Să ştie că toţi mari antrenori care au făcut performanţă au trecut prin astfel de momente de umilinţă. Trebuie să aibă forţă să meargă mai departe şi să aibă convingerea că poate face treabă foarte bună. El nu are de ce să-şi reproşeze ceva acum, merită numai aplauze", a spus Răzvan Lucescu aseară, la Recursul Etapei.

Fostul tehnician al Astrei i-a răspuns pe măsură antrenorului Rapidului: "Cînd un antrenor spune aşa ceva despre mine, contează mai mult decît orice altă victorie. Cu siguranţă nu voi ceda, o voi lua de la capăt şi voi demonstra că nu trădez fotbalul"

Rapid s-a impus cu 3-2 în meciul de pe teren propriu cu Astra Ploieşti. Pentru giuleşteni au marcat Burcă (1), Herea (11) şi Surdu (45+1), în timp ce reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Mihalache (34 şi 40).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
rigon
rigon  •  02 Noiembrie 2011, 09:24
Postat de tumpelu pe 31 Octombrie 2011, 14:36

e si normal sa plece cu capul sus dupa ce a trantit meciul pentru echipa lui de suflet !!! a vazut ca nu merge in teren a trecut la planul doi... a bagat 6 extracomunitari sa fie sigur de reusita !!! daca dupa meciul cu petrolul din cupa nu venea meciul cu rapid, sigur isi dedea demisia imediat dupa acel meci !!! ca doar e om cu personalitate si respect !!! un jeg !!!

scuze, nick name-ul nu e cumva @tampelu ? sigur n-ai gresit ? ca etnobotanicele dau halucinatii ...

viomarc
viomarc  •  31 Octombrie 2011, 17:50

Lucescule,fi mandru ca ai in palmares,necalificarea Romaniei.Ai nodul la cravata,mai mare decat capul,vorba unui clasic in viata,respectiv M.Stoica.

andrey_gus2000
andrey_gus2000  •  31 Octombrie 2011, 17:41

meci adevarat....2 antrenori buni si 2 echipe care joaca fotbal ...care nu pacalesc suporterul care vede un meci de-al lor.... si sa fim realisti CEA MAI FRUMOASA GALERIE DIN ROMANIA.... sau chiar din EUROPA..... Rapidist sunt ...am fost si voi fi tot timpul........Sumi vina la Ceahlaul

Vezi toate comentariile (18)
Comentează