FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Luchin: "Ni se potriveşte expresia «Dinamo tace şi face»"

Srdjan Luchin
Srdjan Luchin

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 14:46

Fundaşul Srdjan Luchin spune că îi place zicala " Dinamo tace şi face", considerând că pentru a cîştiga titlul de campioană formaţia sa trebuie să învingă echipele mici, aşa cum e cazul şi partidei de mîine, cu Concordia Chiajna, din cadrul etapei a IX-a a Ligii I (21:30, DigiSport 1 şi livetEXT pe GSP.RO).

"Vom avea un meci dificil chiar dacă aparent Concordia este o echipă mai slab cotată. Ei se agaţă de orice şansă pentru a cîştiga puncte. E clar că vor veni aici să scoată cel puţin un egal, noi însă nu avem voie să facem paşi greşiţi pe teren propriu. Ne gîndim să cîştigăm fiecare meci, pentru că de obicei campionatul se cîştigă cu echipele mici.

Nimeni nu e cu nasul pe sus şi nu ne gîndim că suntem deja campioni. Avem avantajul că sunt echipe angrenate în celelalte competiţii şi noi putem să profităm şi să ne distanţăm. Îmi place expresia "Dinamo tace şi face", ni se potriveşte. E urît să joci fără spectatori, nu avem o motivaţie din tribune, e un pic ciudat. Se pare că în România suporterii creează probleme, sperăm ca suporterii să vină alături de noi şi să ne susţină, nu să facă acte de indisciplină", a declarat Luchin, notează Mediafax.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  30 Septembrie 2011, 17:40
Postat de doru5 pe 30 Septembrie 2011, 16:47

Tace si face , "Step by step" !!!!

corect era sheep after sheep me me ..dar sia dat demisia ..na rezistat cu berbecu

spartandinamovist
spartandinamovist  •  30 Septembrie 2011, 17:30
Postat de fenomeno89 pe 30 Septembrie 2011, 16:38

tace si face???ce anume???butonase pe la CCA?? bai muica sunteti 0 auzi..degeaba castigati meci de meci in campionat ca sunteti 000000 barat in europa

aseara ce ati facut? voi sinteti mindria romaniei..1-3 pe teren propriu ..si apropo anul trecut acum 2 ani de voi nu se auzea nimic in calificari si in nici o competitie europeana ...rusinea sinteti voi ..vati calificat si sinteti ciuca batailor hahacrahacra haha

doru5
doru5  •  30 Septembrie 2011, 16:47

Tace si face , "Step by step" !!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close