FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lucian Burdujan şi Cristi Hăisan, out!

Lucian Burdujan
Lucian Burdujan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Viorel Moldovan i-a exclus din lot pe Lucian Burdujan şi pe Cristi Hăisan după ce aceştia s-au contrat cu tehnicianul în cantonamentul din Antalya. Altfel, fundaşul algerian Ahmed Madouni are şanse mici să mai semneze cu vasluienii, după ce acesta a picat testele fizice. "În proporţie de 90%, transferul lui Madouni a picat. Rămîne să mai facă o serie de analize. În caz că nu ies bine nici de data asta, :X ne vom orienta către un fundaş din vestul Europei", spune Adrian Porumboiu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  17 Februarie 2009, 18:46

Burdujan si Haisan sunt jucatori care nu trebuie sa lipseasca din primii 15 din echipa,Burdujan a marcat goluri cand era mai greu,Haisan daca nu era eram acum in B,cred ca se puteau luoa alte masuri pe cale financiara,e mai bine acum ca-i plateste ca si cum ar fi la lotul de A,sper sa se revoce ordinul.

 •  16 Februarie 2009, 22:22

Cam brutal, Moldovane...Esti la inceput de drum in meserie. Ai nevoie si de diplomatie daca vrei sa devii un antrenor bun. N'Doye, Burdujan si Haisan, toti trei jucatori buni, cu cine vrei sa mai joci? Cu obedienti fara valoare?

 •  16 Februarie 2009, 18:06

Ai grija ca vine meciul cu Steaua. Daca n-o capacim acum cand este debusolata, nu stiu cum vei scoate camasa, chiar daca meciul este la Bucuresti. Ai conditii, ai achizitionat mai mult de 1/2 echipa, ai fonduri, ai ...ai... Sunt curios, cu ce rezultate vii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close