FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Fostul jucător de la CFR a făcut radiografia echipei lui Dan Petrescu: „Nu mă așteptam la asta, dar performanța e senzațională”

Lucian Goian (40 de ani), fost fundaș central la CFR Cluj și Dinamo, a analizat sezonul echipei lui Dan Petrescu, la GSP Live.
Lucian Goian (40 de ani), fost fundaș central la CFR Cluj și Dinamo, a analizat sezonul echipei lui Dan Petrescu, la GSP Live.

Articol de , - Publicat vineri, 26 mai 2023 11:12 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 12:43

Lucian Goian (40 de ani), fost fundaș central la CFR Cluj și Dinamo, a analizat, la GSP Live, prestația echipei lui Dan Petrescu în acest sezon.

  • CFR - Farul are loc duminică, de la ora 21, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1

CFR nu a mai câștigat titlul, după 5 ani la rând în care s-a încununat campioană. Clujenii sunt pe locul 3, cu două puncte peste Universitatea Craiova, și au nevoie de o victorie cu Farul în ultima etapă pentru a-și asigura locul pe podium și barajul de Conference League cu FCU Craiova/Voluntari.

Gigi Becali spune că FCSB a primit o ofertă pentru Andrea Compagno: „Doar pentru suma asta îi dau drumul”
FCSB
Gigi Becali spune că FCSB a primit o ofertă pentru Andrea Compagno: „Doar pentru suma asta îi dau drumul”

VIDEO. Lucian Goian: „Nu mă gândeam că iese CFR atât de prematur din lupta pentru titlu”

„CFR e mare favorită cu Farul. Echipa lui Hagi e campioană, a stat în petreceri. Dar va veni să joace. Eu cred că Gică va da șanse mai multor tineri. Nu mă gândeam că iese CFR atât de prematur din lupta pentru titlu. Până la urmă, chiar dacă CFR nu a reușit să ia campionatul, va termina probabil pe 3. 

E mai puternică decât Voluntari sau FCU Craiova, ne-ar reprezenta mult mai bine în Europa ca aceste două echipe. CFR e singura care a adus puncte în ultimii ani pentru România. Are o experiență și e mult mai pregătită pentru cupele europene. Vor fi plecări de la CFR, au fost schimbări și după ce se câștiga campionatul. 

După ce iei 5 titluri în 6 ani, acest loc 3 nu trebuie văzut ca o dezamăgire. CFR a fost o echipă care s-a luptat mereu la titlu, nu știu cine a mai luat 5 campionate la rând în ultimii 30 de ani. Eu mă bucur de faptul că avut contracandidate, Farul și FCSB au fost mai bune. 

În ultimele sezoane, CFR era campioană cu 3 etape înainte de final. Nu vor fi probleme la Cluj, e un loc 3, șanse de cupe europene, nu poți mereu să câștigi campionatul. Performanța CFR-ului din ultimii 6 ani e senzațională”, a declarat Lucian Goian, la GSP Live.

Citește și: 

Nu vrea să se întoarcă la FCSB! E împrumutat de roș-albaștri la o echipă care abia a promovat:  „Ar fi cel mai bine pentru mine să mai rămân un sezon aici”
FCSB
Nu vrea să se întoarcă la FCSB! E împrumutat de roș-albaștri la o echipă care abia a promovat: „Ar fi cel mai bine pentru mine să mai rămân un sezon aici”
Florin Răducioiu s-a enervat în direct: „Nu pot accepta asemenea imagini! Doar în România le vezi”
SEPSI
Florin Răducioiu s-a enervat în direct: „Nu pot accepta asemenea imagini! Doar în România le vezi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Ceferinho
Ceferinho  •  26 Mai 2023, 14:00

Cand in playoff trebuie sa joci in 7/10 meciuri impotriva a 14 jucatori + aia din cabina VAR e clar ca n-ai cum sa castigi ceva. A fost jaf armat pe fata. Ma surprinde veselia lui Hagi cand a luat campionatul cum l-a luat, fiindca impotriva suporterilor n-as putea zice nimic decat de bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează