FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO

Discurs-şoc al unui fost campion cu „câinii”: „Aș prefera ca Dinamo să retrogradeze sau să înceapă de la zero!”

Lucian Goian, între Cosmin Moţi şi Gabi Tamaş
Lucian Goian, între Cosmin Moţi şi Gabi Tamaş

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 17:36 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 18:16

Dinamo joacă azi primul meci al anului, deplasarea de la FC Argeș. „Câinii” se află într-o situație critică, fiind pe penultimul loc în Liga 1.

Lucian Goian, fost campion în 2007 cu alb-roșii, a comentat ipoteza lansată de Mirel Rădoi, cum că FRF pregătește o schimbare a formatului, revenirea la 18 echipe, ceea ce ar salva-o pe Dinamo de la retrogradare. Fostul fundaş a spus că preferă să-și vadă formația pornind de jos, dând-o exemplu pe rivala Rapid.

„Nu ne va ierta nimeni dacă nu câștigăm!” » Avertisment clar pentru jucători înaintea primului meci din 2022
FC ARGEȘ - DINAMO
„Nu ne va ierta nimeni dacă nu câștigăm!” » Avertisment clar pentru jucători înaintea primului meci din 2022

„Am văzut că circulă prin presă varianta ca Liga 1 să revină la 18 echipe, ca să se salveze Dinamo. Eu aș prefera să retrogradeze sau să înceapă de la zero, din Liga a 4-a, cum a făcut Rapidul. Să renască un Dinamo curat, un Dinamo puternic.

 Am înțeles, Dinamo nu a fost niciodată în Liga a 2-a, dar sunt momente grele la echipă și nu e bine să fie așa în continuare”, a declarat Dorin Goian potrivit Eurosport.

Un nou început pentru Dinamo

Dinamo începe diseară cu optimismul lui Stoicanetti și pesimismul multor fani. Până să-i mai vină întăriri, trei la număr, Flavius trebuie să producă un declic cu o formație măcinată de probleme de lot Flavius Stoican își începe astăzi, oficial, pe teren, al 3-lea mandat la Dinamo. 

"Câinii" pornesc la drum într-un 2022 în care se vor salva din nou de la retrogradare - ar fi a 3-a oară la rând - sau vor furniza rușinea istoriei. Roș-albii au probleme de lot numeroase, dar antrenorul a fost ferm: "Nu căutăm alibiuri, ăștia care suntem, ăștia mergem la luptă!". Toți cei șase aduși în acest mercato vor fi în lot diseară. 

Chesneau, 22 de ani, este favorit să apară între buturi, la primul său meci la Dinamo și în Liga 1, francezul adus marți de la Chiajna fiind preferat lui Fara, 20 de ani. Jovanovici a arătat că mai are să se pună la punct cu pregătirea, nu a dus ritmul întrucât a pierdut aproximativ o lună, astfel că Ehmann e favorit să joace lângă Patriche. 

Acesta din urmă e cel mai lăudat jucător ca atitudine: "Dirijează extraordinar, vorbește, îi strânge pe colegi pe teren", spun dinamoviștii. Tomozei va fi din primul moment pe dreapta, Pierret și Buleică vor intra în joc pe parcurs.

VIDEO Andrei Prepeliță, declarații înaintea duelului cu Dinamo

Citește alte știri din Liga 1:

Universitatea Craiova și FC Hermannstadt se alătură și ele campaniei GSP care îl sprijină pe Florin Hidișan

Fața nevăzută a lui CFR Cluj și puștii sacrificați pentru trofee: „Voiam să mă las, plângeam, de ce m-a luat Petrescu?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
creeperno115
creeperno115  •  21 Ianuarie 2022, 22:46

Soc a fost in capul lui

risc_mix
risc_mix  •  21 Ianuarie 2022, 20:14

Asa se trezeste cate un prost care crede ca e interesant daca da cate o declaratie d'asta socanta de te doare capu'. Si pe urma se intreaba ca au suporterii cu el de il injura. Ca atata il duce pe el capu'. Du-te ba moldovene si culca-e, lasa-le draq de declaratii,nu sunt pt tine. Esti prea prost si needucat.

22cea
22cea  •  21 Ianuarie 2022, 19:17

Discurs uluitor :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează