FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lucian Sînmârtean a comentat ieșirile necontrolate ale lui Alibec » Comparația neașteptată pe care a făcut-o: "Și eu ziceam că-s cel mai bun"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 12:28

Lucian Sînmărtean a vorbit despre situația lui Denis Alibec, fotbalist aflat într-o formă foarte slabă. Fostul mijlocaș al FCSB-ului, acum la Voluntari, compară situația atacantului cu a sa, în momentul în care era la Panathinaikos.

"Singurul regret din cariera mea este episodul Panathinaikos. După un an de zile, când lucrurile nu mergeau conform așteptărilor, am avut câteva ieșiri așa, gen Alibec. Ieșiri în decor, ușor răsfățat.

Cred că și Denis este în aceeași situație. «Sunt foarte bun, de ce nu joc?» Și atunci nu vedeam dincolo de asta. În fotbal se întâmplă tot felul de lucruri. Fiind răsfățat și agitat, am reacționat exact cum nu trebuia.

Poate dacă aveam și eu pe cineva în spate care să mă instruiască, așa cum sunt eu acum în spatele acestor copii de la Voluntari, cărora le spun în fiecare zi cum să se antreneze, nu luam decizia de a pleca și poate traseul meu era altul, poate ajungeam mai sus.

Uitându-mă acum la Alibec, revăd situația în care am fost eu. Denis este un tip conștient de calitățile lui, știe că orice echipă se poate învârti în jurul calităților lui. Alibec este un tip răsfățat de viață și de soartă. I s-au dat extrem de multe calități.

Sigur, acum nu-i dau eu sfaturi lui Alibec, pentru că nu sunt în măsură să fac asta, nu știu ce se întâmplă acolo în vestiar, ce discuții au ei. Ideea este că trebuie să se antreneze și să joace”, a mai spus Sânmărtean la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  28 Ianuarie 2018, 13:26

Are dreptate Sanmartean ? Cred ca are. Cat de multa dreptate are vom vedea daca si Alibec citeste spusele lui si se.....trezeste pana nu este prea tarziu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close