FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucian Sînmărtean vorbeşte despre negocierile cu Steaua: "E normal să am pretenţii financiare" » Ce spune despre un transfer în ţările arabe

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 21:35

Lucian Sînmărtean a primit trofeul pentru "Fotbalistul anului 2014", în ancheta Gazetei Sporturilor, şi a vorbit despre negocierile cu Steaua şi despre posibilitatea unui transfer în ţările arabe.

"La Steaua am salariul pe care l-am cerut. Cînd am venit aici, oamenii m-au înţeles şi mi-au plătit exact cît am vrut eu. Pentru prelungirea contractului, trebuie să stăm şi să negociem. O dată ce ies jucătorul anului, e normal să am pretenţii.

Dacă aveam un an prost şi Steaua mi-ar fi propus prelungirea, aş fi zis «OK, daţi-mi cît credeţi». Dar am avut un an bun şi trebuie ţinut cont de asta. Dacă se doreşte prelungirea, cred că putem ajunge la un acord.

Profesional, un transfer în ţările arabe ar fi un pas înapoi. Dar cred că familia nu va spune nu unei oferte de acolo. Banii care se învîrt acolo sînt diferiţi din cei din România", a spus Lucian Sînmărtean pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul de patru pagini cu fotbalistul anului poate fi citit în ediţia tipărită şi în platforma digitală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
nebraska
nebraska  •  23 Decembrie 2014, 05:52
Postat de jim_b_brown pe 23 Decembrie 2014, 05:50

Cu carnatii cum stai ?

Te servesc cu o bucata zdravana!

jim_b_brown
jim_b_brown  •  23 Decembrie 2014, 05:50
Postat de nebraska pe 23 Decembrie 2014, 05:38

Arde-i Sanmartene,astia vor recunostinta:)))

Cu carnatii cum stai ?

nebraska
nebraska  •  23 Decembrie 2014, 05:38

Arde-i Sanmartene,astia vor recunostinta:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează