FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lui Gigi Becali i-a cășunat pe un titular din înfrângerea de la Craiova: „Nu e bărbat, a fost ZERO!”

Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP
Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 12:02 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 18:36

Universitatea Craiova - FCSB 2-1. În intervenția televizată din această dimineață, Gigi Becali l-a criticat fără menajamente pe Denis Haruț (23 de ani), fotbalistul pe care Nicolae Dică l-a folosit pe postul de închizător duminică, în eșecul din Bănie.

Fostul internațional de tineret, de proveniență fundaș dreapta, a fost folosit de Dică pe postul de mijlocaș la închidere, însă prestația acestuia nu l-a satisfăcut pe Gigi Becali. Atât aseară, cât și în această dimineață, latifundiarul și-a vărsat nervii pe fotbalist.

Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”
CSU Craiova - FCSB 2-1
Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”

Gigi Becali se ia de Haruț: „Nu e bărbat curajos”

„Aseară, Dică a scos un jucător care era zero! El nu era pe nicăieri, era zero! Am fost mai bine după ce a ieșit Haruț. (...) Haruț e un jucător valoros, foarte valoros, doar că nu e un bărbat curajos. Eu am nevoie de bărbați”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena. 

Becali îl luase în colimator pe Haruț și și după remiza cu U Cluj din prima etapă: „Auzi, și eu idiot! Îi dai unui copil 15.000 de euro salariul, că altfel nu vrea să vină. Du-te, mă, stai acolo la Botoșani! Am zis că e fotbalist. De unde? Vine mingea și îi e frică să o dea stânga-dreapta”, spunea Becali la finalul meciului.

Denis Haruț, fost internațional U21, a fost cumpărat de FCSB în februarie 2021 în schimbul a 660.000 de euro, dar nu a reușit să se impună ca titular în formația roș-albastră, pentru care a jucat doar de 26 de ori.

6a fost nota primită de Haruț pentru prestația din Craiova - FCSB, calificativ pe care l-au obținut și jucători precum Târnovanu, Radnunovic sau Olaru. Acesta a fost înlocuit la pauză cu Miculescu

Gigi Becali: „Poate e un paradox pentru voi, dar eu sunt mulțumit de fundașii centrali”

Evoluțiile ezitante ale celor doi titulari din centrul defensivei, Tamm și Dawa, nu-l îngrijorează pe Gigi Becali. Latifundiarul le-a luat din nou apărarea celor doi, așa cum s-a întâmplat pe toată durata sezonului, deși stoperii roș-albaștrilor au fost protagoniștii unor erori costisitoare.

„Ce, am primit goluri din cauza apărării? Nu e adevărat! Ca nespecialist, nu cred că apărarea e de vină.

Golurile luate nu sunt din vina fundașilor centrali. Mijlocașii sunt de vină pentru golurile primite aseară. Markovic n-avea voie să ajungă una contra unu cu Tamm.

Eu sunt mulțumit de fundașii centrali! Poate e un paradox pentru voi, dar eu sunt mulțumit”, a spus Becali, potrivit sursei citate. 

VIDEO Prinde FCSB play-off-ul? Previziunea lui Dumitru Dragomir, în direct la GSP Live

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali surprinde! Le ia apărarea gafeurilor de serviciu de la FCSB: „Poate e un paradox pentru voi, dar eu sunt mulțumit de ei” + Exces de optimism: „Cine o să ne bată cu echipa asta?”

VIDEO „E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
borat.
borat.  •  20 Septembrie 2022, 20:58
Postat de polistul68 pe 19 Septembrie 2022, 15:17

Omul chiar are dreptate...intrarile au fost sanctionabile, iar despre penalty.ul primit nu are rost sa discutam...comediile sunt pe alt canal. Stu si tu ca avem.dreptate, dar deh, da bine sa faci pe amuzantul, nu ?

Rosu la Tamm? Voi sunteti prea prosti ca sa fiti obiectivi, ura v-a macinat neuronii.

laurici28
laurici28  •  19 Septembrie 2022, 16:17

A fost o vreme ,in care pentru un meci de fotbal as fi fost in stare sa pornesc un Razboi Mondial ,oricui mi-ar fi stat in cale . Însă de mult timp aceasta pasiune a dispărut aproape complet . Fie ca te numești ,FCSB,RAPiD,CFR și orice alta echipa de pe plaiuri mioritice ,nu reprezintă decât “afacerile “,unor , rotarei,gigei,iftimei,scris intenționat cu litere mici . Trist e ca ,pentru suporterul de rând ,ce-l care ,renunța la anumite lucruri zi de zi ,pentru a umple buzunarele acestor “ hahalere”,fotbalul rămâne pentru ei sportul rege . In Superligă ,cum e denumită mai nou ,toți sunt zmei și zbiri ,desprinși din basmele copilăriei mele iar când ieșim in Europa ,ne împiedicam cu stângul in dreptul in fata unor echipe ale căror nume nici Coana Chirița cu “frantuza-i de ***”,nu le poate rosti . Sunt multe de spus și de fapt nimic despre lupta pentru “ciolanul “,ce pare a fi rămas doar os in Superliga noastră ce -a de toate zilele . Așa ca închei ironic ,cum merita mulți dintre conducătorii acestor cluburi …,Hai FCSB,Hai RAPID,Hai CFR…..dar unde ?!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  19 Septembrie 2022, 15:17
Postat de borat. pe 19 Septembrie 2022, 13:43

Cam devreme pentru alcool, drojdierule.

Omul chiar are dreptate...intrarile au fost sanctionabile, iar despre penalty.ul primit nu are rost sa discutam...comediile sunt pe alt canal. Stu si tu ca avem.dreptate, dar deh, da bine sa faci pe amuzantul, nu ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close