FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Luna mai, decisivă pentru Dinamo! Planul malefic al lui Pablo Cortacero

Pablo Cortacero n-a renunțat la Dinamo
Pablo Cortacero n-a renunțat la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 01 mai 2021 13:45 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 13:49

Luna mai este una decisivă pentru Dinamo, clubul ce va împlini 73 de ani de existență. 

În afara faptului că-și va disputa pe teren dreptul de a continua în prima divizie, momentan trupa lui Uhrin fiind la retrogradare, pe 11 mai, la ora 11:00, va avea loc o nouă înfățișare la Tribunalul București în „telenovela Cortacero”. .

Pablo Cortacero nu a renunțat la Dinamo!

Spaniolul nu a renunțat la planul de a reveni în fruntea clubului, a anunțat, prin intermediarii săi, că va fi prezent în fața completului de judecată, doar că a mai făcut cel puțin alte trei promisiuni identice. 

Oricum, procesul cu Don Pablo merge înainte, acesta nu are de gând să cedeze pachetul majoritar de acțiuni, în continuare transmite că va sosi cu oameni de afaceri dacă va fi repus în funcție!

Cosmin Bărcăuan, mesaj ferm pentru „câini”: „Să pice în «B»? Nu au voie!

Cosmin Bărcăuan, fost campion cu „câinii” și internațional român, este de părere că Dinamo va reuși să evite rușinea retrogradării

„Eu cred că jucătorii s-au trezit la realitate, au depășit și o pasă de ghinion. Și eu am prins acea serie de 7 eșecuri la rând în 2003, dar la nici două luni am luat Cupa României cu Dinamo, apoi eventul în campionatul imediat următor. Fotbalul este imprevizibil, așa că să țină aproape de suporteri, să fie uniți cu toții și să se antreneze bine, pentru a avea șanse să învingă! Eu zic că, alături de fani, Dinamo se va salva”, a declarat Bărcăuan, din Grecia, țara în care s-a stabilit, pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Dan Matei Agathon, despre venirea lui Cortacero: „Primele două zile am pus și eu botul”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo primește o veste importantă de Paști: „câinilor” li se pregătește o mare surpriză dacă scapă de retrogradare

Fost campion cu Dinamo, mesaj ferm pentru „câini”: „Să pice în «B»? Nu au voie! Ar însemna să renunțe de tot la mândrie!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Mai 2021, 09:46

Ce plan "malefic" a conceput acest spaniol! Te sperie nu alta. Ne-a aratat atatea planuri "malefice" pana acum de am ramas cu toii uluiti, nauci, capiati, zapaciti si bezmatici in acelasi timp.

amadeus2021
amadeus2021  •  01 Mai 2021, 22:55
Postat de Gabi Simon pe 01 Mai 2021, 19:17

Barcaoane ai jucat si tu la Craiova,da? Sa iti fie rusine le tot tii palma la dinamovisti. Craiova cum a fost retrogradata de hotii din Federatie di de la Liga. Si acum toti plingeti nerusinatilor vai pica Dinamuuu in B. Sa cada ca de citiva ani se chinuie sa supravietuiasca si sint tot mai rau. Craiova a fost retrogradata fara nerusinare cind era cu Mititelu , si pina la urma dupa 2 ani ca si-au dat seama ca au lasat orasul Craiova fara fotbal, hai sa se induplece, si acolo noroc cu politicul de au infiintat o noua ecgipa cu fosta sectie de fotbal CSU. Si veniti toti si va plingeti peste tot ca vai de noi cade echipa a fostei securitati in Liga a 2a. Sincer chiar nu va este rusine , offf Doamne mare e lumea asta si multi incompetenti si lingai mai sunt pe zona asta a fotbalului. Terminati odata va rog cu declaratii de astea de a va plinge ca pica vai de noi Dinamuuu si dispare fotbalul din Romania fara eii 1-2 ani Niciodata. Au retrogradat echipe foarte mari si puternice din Germania. Olanda, si Italia si aia nu au mai *** si aranjat meciurile cum e la noi pentru a tine o echipa si un club falimentar de vreo 4 ani. Rusine sa va fie tuturor care sustineti aceste idei si discutii de a va face mila si a proteja un club securist ce reprezinta un cartier din Bucuresti , nu orase mari din tara care nu pot avea acolo o echipa cum ar fi Oradea, Timisoara, Bacau, Buzau, Galati orasse mari, nu cartiere . Asa trebuie sa gindeasca fiecare in privinta asta care stie ce e cu el.

După mintea unora, ar trebui ca Liga 1 să fie o competiție după modelul Daciada, ca fiecare oraș reședința de judet să fie reprezentată. Deocamdată liga noastră se transformă în liga comunelor și combinațiilor. Craiovele ce cu atât de mult aplomb sunt căinate, fac parte din vârful combinațiilor dubioase. Așa că, pardon stimabile!

creeperno290
creeperno290  •  01 Mai 2021, 22:38

Malefic ca bau bau

Vezi toate comentariile (36)
Comentează