FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Lunetistul" Alibec » Capitolul la care Denis a devenit cel mai bun în Liga 1! Și-a dublat performanța în acest sezon

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 11:29

Ajuns la FCSB în această iarnă, Denis Alibec (26 de ani) s-a impus rapid și a fost deja numit și căpitan al echipei roș-albastre.

Denis a marcat deja de 5 ori în tricoul FCSB-ului în cele 9 partide pe care le-a jucat, două dintre reușite venind chiar împotriva rivalei Dinamo.

Mai mult, fotbalistul se arată a fi un specialist al șuturilor din afara careului. Două dintre reușite au venit cu execuțiii de la mai bine de 16 metri.

L-a egalat pe Fernando Boldrin la acest capitol, care era cel mai bun stelist la acest capitol. De asemenea, Denis are și la Astra două goluri din afara careului, unde era lider alături de Budescu.

2,5 milioane de €este cota lui Denis Alibec pe transfermarkt, fiind cel mai bun dintre toți steliștii 

Cel mai bun din Liga 1

Denis a ajuns la 4 goluri în acest sezon din afara careului și este cel mai bun fotbalist la acest capitol din Liga 1.

I-a depășit pe Alex Munteanu (Gaz Metan), Istvan Fulop (BotoșanI), Bole și Cristea (ambii CSMS IașI), toți având câte 3 reușite.

9 goluri 
în 14 meciuri are Denis Alibec cu Dinamo, fiind victima preferată a atacantului celor de la FCSB

Și-a dublat cifrele din afara careului, dar nu dă cu capul

Denis Alibec avea înaintea acestui sezon 4 goluri din afara careului în Liga 1 la formațiile la care a evoluat, tot atâtea câte a reușit în acest sezon.

Totuși, așa cum a recunoscut și într-un interviu pentru GSP, Denis are probleme la jocul de cap. În cele 112 meciuri în Liga 1, Denis Alibec nu a reușit nici un gol cu capul.

43 de goluri
a marcat Denis Alibec în Liga 1 în 112 meciuri pentru Farul, Viitorul, Astra și FCSB, reușind și 13 pase decisive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  04 Aprilie 2017, 13:27

Iordanescu nici nu voia sa-l ia la Nationala (si Alibec slabise atunci...) - probabil ca sa nu-l vada cei de-afara si sa-i creasca cota de transfer. Vorba lui Gigi - la primele tentative de cumparare - "pe Alibec asa vreau eu sa dau 1 milion (mult, adica!), altfel cine-l cunoaste pe el?". De asta a mers Chipciu la Euro, el cel mai adulat fotbalist al FCSB-ului, si de-asta a reusit sa-l vanda bine Gigi pe "noul Hagi", "decarul veritabil" Nicusor Stanciu. O fi Gigi smecher dar si presa noastra "competenta" ii face jocurile. Si nu cred ca Gigi ii teleghideaza/sponsorizeaza pe toti, sunt unii care, "stelisti de mici", si-au pierdut complet ratiunea, umbla printre articole de presa, site-uri cu statistici si cifre de transfer, sau revad la infinit faze si decizii de arbitraj ca - scuze, nu este neaparat o aluzie - niste *** ratacite. Ne mai miram de ce de cativa ani mintim fotbalul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează