FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Lupescu:

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2007 00:00

MEDIAFAX / Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca situatia din fotbalul intern continua sa degenereze si, in acest ritm, nu este departe momentul unei crime pe stadioane.

Selectionerul Victor Piturca este de parere ca sanctiunile cu suspendarea terenului se acorda foarte usor. "Suntem singura tara din lume unde se iau atat de des astfel de masuri, desi sunt probleme si in alte parti, dar se iau alte masuri. Peste 50 la suta din spectacol dispare fara spectatori", a spus el.

Ionut Lupescu a dat exemplul Italiei, care a luat masuri severe pe stadioane. Raspunzandu-i-se ca acolo a fost vorba de crime, Lupescu a replicat: "La modul in care decurg lucrurile, suntem departe de crima? Lucrurile au luat-o razna, nu se poate ca un jucator sa se duca spre arbitru, cum a facut Sapunaru, sau sa-l stranga de gat. Cum isi permite Sapunaru asa ceva? Am avut probleme cu el si la tineret, vad ca nu se potoleste". Lupescu a fost completat de presedintele FRF, Mircea Sandu: "Cand conducatorii declara ca e bine ce a facut Ganea... astia sunt conducatori? Bravo pentru Farul, care a spus clar ca va lua masuri impotriva jucatorului care a sarit la arbitru".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează