FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Luptă FCSB - CFR Cluj pe piața transferurilor! Jucătorul din Liga 1 a recunoscut negocierile: „Sper să se întâmple ceva la finalul sezonului”

Bouhenna, în alb, e jucător de bază la Sepsi +10   FOTO
Bouhenna, în alb, e jucător de bază la Sepsi

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 09:33 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 11:34

FCSB și CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1, dar și pe piața transferurilor. Cele două rivale au o țintă comună: Rachid Bouhenna (29 de ani).

Fundașul algerian, născut în Franța, impresionează în tricoul lui Sepsi și a dezvăluit că a avut discuții cu ambele formații din Liga 1, dar încă nu s-a concretizat nimic.

„Clubul are ambiție și vrea să crească. Obiectivul este să terminăm în primele șase și să jucăm în Europa în Sezonul viitor. La nivel personal, vrea să să mă simt bine în continuare. Am multă responsabilitate în lot, sunt căpitanul echipei. Pentru moment, totul merge foarte bine. Am fost cucerit imediat ce am ajuns. Sunt într-un oraș frumos, unde există tot ce îți trebuie. O întoarcere în Algeria nu a fost niciodată în planurile mele. 

Obiectivul este acela de a merge un alt club. Mai am un an de contract și planul e ca la finalul sezonul să mă alătur unui club de top. Am avut deja contacte cu Steaua București și CFR Cluj. Interesul este de ceva timp și contactul nu a fost întrerupt. Sper să se întâmple ceva la finalul sezonului”, a declarat Bouhenna, într-un interviu pentru presa din Algeria 

De-a lungul carierei, Bouhenna a jucat la Sedan B, Doncaster, RE Bertrix, AFC Compiegne, CS Constantine, MC Algeris și Dundee United. La Sepsi a venit în iulie 2019. În acest sezon are 9 meciuri și două goluri. 

400.000 de eurocota lui Bouhenna, potrivit transfermark

FOTO. Imagini spectaculoase cu noul stadion de la Sepsi

+6 FOTO

VIDEO Narcis Răducan: „Nu mă surprinde scorul, FCSB este o echipă în creștere”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Sursa tensiunii de la CFR Cluj: „Ne-ai cerut să-i cumpărăm și nu i-ai băgat!”

Toni Petrea nu îl vrea pe Laurențiu Reghecampf în Liga 1: „Dacă puneți așa problema, nu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
adriann_
adriann_  •  08 Noiembrie 2020, 20:39
Postat de ssilvio pe 08 Noiembrie 2020, 14:04

Tu ai inceput sa repeti ca papagalul! Si esti prezent peste toate articolele Stelei, in timp ca rapiduletzul tau e ciuca batailor si ti-e rusine sa comentezi ceva despre ei! Cum altfel a judecat Curtea de apel Timisoara cazul FCU_CSU cu palmaresul si continuitatea, daca nu exista asa ceva? "Intre palmares si continuarea activitatii fotbalistice exista o indivizibilitate naturala astfel ca nu poate face obiectul dreptului de proprietate al unei persoane" - "Intre palmares si dreptul de participare in competitiile de fotbal exista o interconexiune obligatorie, intrucat persoanele juridice ulteriori infiintate au continuat activitatea sportiva pe plan competitional din momentul la care a incetat activitatea echipei istorie Universitatea Craiova.." -DOS.43926/3/2018 . Fapte, surse, link-uri! NU VORBE! CA TU ASTA ESTI, DOAR VORBE! POSTACUL ADRIANN! :))))

Tu degeaba citezi sentinta aia ca nu o intelegi, repeti orbeste template-ul primit :))) Ideea acolo este ca nu are cum o PERSOANA (probabil se refera la celebrul Zambon) sa ajunga sa detina palmaresul unui club, fara aavea continuitate in activitatea fotbalistica. NU INSEAMNA SI NU ARE CUM SA INSEMNE ca un club isi pierde palmaresul si o ia de la zero DACA SURVINE O INCETARE TEMPORARA A ACTIVITATII. MA POSTACULE, in Romania campionatul a fost oprit PE DURATA CELUI DE-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL. Adia vreo cativa ani. Dupa mintea ta asta ineamna ca toate cluburile si-ar fi pierdut palmaresul pentru ca nu a existat continuitate a activitatii fotbalistice? Stai jos, pana si 1 e mult pentru tine.

zorrozabal
zorrozabal  •  08 Noiembrie 2020, 16:40
Postat de parpalache pe 08 Noiembrie 2020, 14:18

Nu prea cred ca il vrea Becali-avand in vedere reticenta lui fata de straini!Daca l-ar fi vrut nu ar fi fost nici o problema-el fiind deja cumparat (in ghilimele)-daca ne aducem aminte de prestatia lui Bohuenna asta in finala Cupei!

De cine o fi impresariat?

loko1
loko1  •  08 Noiembrie 2020, 15:53

Dar dacă se accidentează unul dintre ei ? Si mai e nevoie de concurență,altfel postul de titular e asigurat.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează