LIGA 1  ·  SPONSOR LPF

Luptă pentru bani în familia sponsorului Ligii 1 după ce și-a dezmoștenit băieții

Luni, 15 Aprilie 2019

Compania Adeplast, sponsor al Ligii Profesioniste de Fotbal, se află într-o situație complicată după ce cei trei copii ai fondatorului Marcel Bărbuț s-au revoltat când au aflat că nu vor conduce firma.

Pe 9 februarie 2019, fondatorul și patronul Adeplast, Marcel Bărbuț, a murit de cancer. Acesta a decis, în testament, că nu cei trei fii ai săi , Alexander Michael (29 de ani), Thomas (26) și Marcel jr. (23) vor conduce firma, ci Daniel Stăncescu, președintele Consiliului de Administrație, potrivit Libertatea.

La aflarea veștii, cei trei bărbați au avut o răbufnire și au făcut tot posibilul pentru a scăpa de Stăncescu.

Vineri, totul a degenerat. Băieții lui Bărbuț au intrat peste director, solicitându-i să le transfere din contul firmei sume cuprinse între 10.000 și 50.000 de euro în conturile personale. Aceștia au acoperit camerele video din incintă cu o pungă și l-au deposedat de laptop și de telefonul mobil. Mai mult, unul dintre ei l-a lovit, fracturându-i degetul mare de la mâna dreaptă. Stăncescu a făcut plângere la Poliția Berceni, Valea Călugărească, pentru tâlhărie și pentru violarea corespondenței.

Adeplast, sponsor pentru LPF

Marcel Bărbuț a fost un iubitor al fotbalului și s-a implicat în fotbalul românesc în ultimii ani. Acesta a sponsorizat Cupa Ligii, iar conform înțelegerii, LPF a încasat anual, în intervalul 2015-2017, suma de 500.000 de euro. Acum, între firmă și LPF mai există un contract de 233.000 de euro pe sezon, care expiră la finalul sezonului, pentru trei panouri de 9X3 amplasate în spatele fiecărei porți, în sensul de filmat, la fiecare meci din Liga 1.

gino iorgulescu

Citește AICI toată investigația, plus detalii despre cum cei trei fii ai lui Marcel Bărbuț au încercat să-l înlăture din firmă pe Daniel StăncescuUltimele zile din viaţa Mihaelei, fata obligată să se prostitueze de clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

Libertatea

Comentarii (2)

ucluj2011  •  15 Aprilie 2019, 10:20

La pârnaie cu cei 3 fii golani.

cpt.ahab  •  15 Aprilie 2019, 09:55

Oameni de calitate, acești fii! Ce agonisește o generație, următoarea risipește! Celor trei le sticlesc ochii la perspectiva huzurului, nu mai pot ei de grija firmei, că de erau vrednici, lor le lăsa răposatul afacerea.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1