FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

„Lupul dacic” Mircea Rednic ţinteşte Europa cu Poli Iași: „Cupa e o mare șansă”

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 14:15

O nouă echipă şi-a depus candidatura pentru calificarea în cupele europene, Politehnica Iaşi. „Cupa e o mare şansă. Îmi doresc să prindem cupele europene” a declarat antrenorul moldovenilor, Mircea Rednic.

Rednic primit din partea directorului Muzeului Municipiului Iaşi, Aurica Ichim, o insingă cu un lup dacic, care să bage spaima în adversari. „Mi-ar mai trebui 25, să le dau şi la jucători” a reacţionat tehnicianul.

Mircea Rednic vrea în Europa cu Poli Iași

Rednic a glumit pe seama faptului că a preluat Iaşiul, un club aflat un pas de incapacitate de plată: „Des mă duc unde nu trebuie. La situaţia pe care o am, îmi permit să mai şi joc”. Şeful băncii tehnice ieşene a precizat şi că din vară lucrurile se vor schimba: „Acum, am şi ajutat clubul financiar. Din vară voi rămâne doar dacă va fi stabilitate”.

Audit la Poli Iaşi

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, a anunţat că va cere efectuarea unui audit pentru a afla care este situaţia exactă a clubului. „La o primă impresie, situaţia este mai grea decât mă aşteptam. Va veni un audit extern. Îi voi prezenta apoi situaţia şi domnului primar Chirica. Trebuie să ştim exact unde ne aflăm şi ce trebuie să facem” a spus Paraschiv.

Match Preview. Dinamo - Astra

vezi și:

CFR CLUJ - FCSB // EXCLUSIV Ursul păcălit de vulpe » Cristi Manea a fugit la CFR, după ce l-a convins pe Becali să rupă contractul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează