FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Lutu a semnat!

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2007 00:00

Ionut Lutu este jucatorul Craiovei pe urmatorii doi ani, urmind sa evolueze mai mult la "satelit". Transferul lui Ionut Lutu la Universitatea a devenit certitudine. Dupa citeva luni in care s-a pregatit cu alb-albastrii, mijlocasul de 32 de ani a semnat miercuri seara un contract valabil pina in vara lui 2009.

Desi "Piticul" a dezamagit in turneul din Austria, unde a fost utilizat doar foarte putin, iar legitimarea lui a fost pusa mult timp sub semnul intrebarii, oficialii stiintei au decis ca e mai bine sa nu-l piarda. Surse autorizate sustin ca Lutu va fi trecut pe lista cu jucatorii care vor putea evolua si la echipa a doua a clubului, FC Primavara. Aceasta a fost inscrisa in campionatul judetean si va avea ca obiectiv promovarea in Liga a III-a. La "satelit", Lutu va fi coleg cu mai multi juniori, cel mai in virsta coechipier fiind Dragos Stavaru (20 de ani), si va da piept cu echipe ca Ostroveni, Castranova sau Progresul Bailesti. Campionatul judetean in Dolj va debuta pe 4 august, pina atunci Lutu urmind sa fie pastrat in lotul echipei mari.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează