FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-FC VASLUI 2-0

M. Constantin către Burdujan: "Ai uitat că te băteam în fiecare zi cînd erai aici?"

marius constantin sumudica
marius constantin sumudica

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Marius Constantin şi Lucian Burdujan au avut un conflict puternic în timpul partidei Rapid - Vaslui, de aseară, cîştigată de giuleşteni cu 2-0.

 

În minutul 77, imediat după ce Balaj l-a eliminat pe Milanov, Burdujan a sărit de pe banca Vasluiului şi a protestat la decizia arbitrului din Baia Mare. Văzîndu-l, Marius Constantin a venit în sprint pînă în dreptul fostului său coleg de la Rapid şi l-a pus la punct: "Băi, stai acolo jos, la locul tău! Sau ai uitat că te băteam în fiecare zi cînd erai aici şi nu scoteai un sunet? Ai făcut glas acum?".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (54)
dpg88
dpg88  •  26 Iulie 2010, 22:24

ce sa-i ceri lui MC,fotbal nu prea stie,creier nu prea are..a dat in mintea gorilelor rapidiste.

tuby
tuby  •  26 Iulie 2010, 12:02

o replica f inteligenta din parea unui baiat profund

darfcar
darfcar  •  25 Iulie 2010, 01:04

Auzi tu,dupa poza ai intrat de mult in menopauza,daca e mata in poza...tot aia e,voi ne numiti pe noi,pe stelisti oi,este singura voastra satisfactie cadou de la noi ,si pe care puteti sa o obtineti de la Steaua Bucuresti,castigatoare unei Cupe a Campionilor,si nu vom cobora niciodata la balacareala voastra de la rapid,nu vom cobora niciodata la nivelul unor nimicuri fara caracter...asa cum este mariusica al vostru ca de-i dau una nu mai are fata.Santeti patetici,niste soparle invidioase pe lei!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează