FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 1-2

M. Costea: "Le-am dat peste nas unora. Sper ca prin acest gol să se uite tot ce a fost rău în privinţa mea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 22:52

Marcatorul golului doi al Stelei la in victoria de la Galati (2-1), Mihai Costea, vorbeşte de revanşă şi îşi doreşte să aibă mai multe şanse de a prinde un loc de titular.

"Sper ca prin acest gol să se uite tot ce a fost rău în privinţa mea, să joc meci de meci şi să ajut echipa. În 2012 practic nu am existat, am jucat doar vreo 5 minute. Le-am dat peste nas unora care mă contestau", a declarat Costea II la Fanatik Show de pe DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
ronaldo666
ronaldo666  •  16 Aprilie 2012, 12:53

oricum bula cum prinde mingea cum trage la poarta ar trebui sa invete sa joace in echipa sh el sh frasu k aici nu e craiova

symy_rap
symy_rap  •  16 Aprilie 2012, 05:48

Asta e nebun complet.Ma face sa rid la ore tarzii din noapte......restul este apa de ploaie.BV NILA zi-le tata in continuare.

donyon
donyon  •  16 Aprilie 2012, 02:16

Oltene cu neuroni de blonda cind ai sa intelegi sa e una sa ai cu ce si alta sa duci la bun sfirsit o performanta.Nu se face primavara cu o floare si nici cariera cu realizarile tale meteorice.Nu ai dat peste nas nimanui pina cind nu vei avea partida de partida realizari notabile asa ca lasa ratoiala si antreneaza-te la greu,atentie modestie si multa ambitie!Pina atunci ciocu mic si trage tare de cobilitsa aia aurita ca pina ai sa seci tu fintina fotbalului ca cel putin gica popescu ca tot e din partea ta ai nenica de tras nu gluma si sincer nu prea cred sa ai vointa pe masura.tu te precipiti sa culegi inainte sa semeni!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează