FOTBAL  »  Superliga  »  "SĂGEATĂ" E FANUL LUI CRISTIANO RONALDO

M. Niculae: "Merg pe mîna Portugaliei, sper să cîştige Campionatul Mondial!"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2010 00:00

Marius Niculae urmăreşte cu mare interes Campionatul Mondial din Africa de Sud şi susţine că este suporterul numărul unu al Portugaliei.

"Pînă acum, mi-a plăcut doar Argentina, chiar dacă nu a avut un adversar care să-i pună reale probleme. Aştept să văd Portugalia la lucru, vreau să ia titlul mondial. Cred că în semifinale vor ajunge Argentina, Brazilia, Portugalia şi încă o echipă, dar nu cred că va fi vorba de Spania.Toţi spun că spaniolii sînt favoriţi, dar eu nu-i văd aşa. Chiar dacă au luat Campionatul European acum doi ani, la Mondiale nu au reuşit niciodată vreo performanţă notabilă!", a spus azi "Săgeată".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează