FOTBAL  »  Superliga  »  IRONIC

"Mă chinui să-i motivez!"

Articol de , - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Grigoraş ironizează Rapidul: "Trebuie să-mi conving jucătorii că meciul nu e deja cîştigat"

Eliminarea rapidiştilor din Cupa României Timişoreana, dar mai ales prestaţia formaţiei din Grant în meciul de miercuri seara, îi creează bătăi de cap lui Grigoraş. Tehnicianul gălăţean spune că se chinuie să-şi motiveze jucătorii pentru partida directă de duminică, din campionat. "Băieţii să nu creadă că aceasta este adevărata valoare a giuleştenilor. Trebuie să îi fac să înţeleagă că nu sîntem cîştigători de pe acum. Ne aşteaptă un meci dificil, cu o formaţie care a suferit deja două duşuri reci", s-a plîns Grig.

Antrenorul Oţelului s-a declarat surprins de modul în care s-au prezentat rapidiştii miercuri la Con stanţa, în faţa Unirii Urziceni, dar nu crede că jucătorii alb-vişinii au complotat împotriva lui Mircea Rednic. "Am văzut şi eu acel meci şi recunosc că am fost puţin mirat de cum au jucat giuleştenii, dar sînt sigur că se vor uni şi vor trece peste perioada aceasta. Eu nu cred în varianta conform căreia a existat un complot împotriva lui Rednic. Nu trebuie să ne aşteptăm la cadouri din partea lor şi asta le tot zic şi jucătorilor!", a atras atenţia Grigoraş.

"Se întîmplă ceva ciudat în Giuleşti. Nici nu mai ţin minte de cînd Rapidul n-a mai pierdut două meciuri la rînd cu echipe mai slab cotate"
Marius Stan, director general Oţelul

Stan pariază pe Szekely
Directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, îşi doreşte foarte mult o victorie duminică şi crede că Janos Szekely (24 de ani) va fi jucătorul care va face diferenţa: "Rapidiştii au fost lipsiţi de fair-play cînd ne-au contrat pe tema transferului lui Szekely. Îmi doresc foarte mult ca Janos să facă un meci mare. Are de luat o revanşă pentru felul în care s-au purtat cei de la Rapid cu el. De fapt nu l-au vrut niciodată cu adevărat". (Marian Căpăţînă)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  01 Martie 2008, 23:42

cat costa biletu la otelu maine?

 •  01 Martie 2008, 13:23

tingani se tot leaga de acel 0-7.erau alti jucatori atunci , otelul e mult mai puternica acasa ,are atac bun iar rapidu nu merge deloc.toate duc catre 1 solist.

 •  29 Februarie 2008, 16:51

care rapid ???

Vezi toate comentariile (9)
Comentează