FOTBAL  »  LIGA 1  »  ARBITRAJ

"Ma retrag"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2007 00:00

seful CCA admite ca se gindeste sa demisioneze din fruntea sectorului de arbitri

- Domnule Constantin, Gigi Becali sustine ca v-ati imbogatit din arbitraj si sinteti mina in mina cu Borcea.

- Mi-as fi dorit eu sa fiu milionar! Ar insemna ca sefii CCA dinaintea mea ar fi la fel de bogati, iar cei care vor veni dupa mine de-abia asteapta sa ajunga la o asemenea sursa rapida de inavutire! Cit despre Borcea, n-am mai vorbit cu el de luni de zile. Ultima data ne-am salutat  in tribuna, la Supercupa. Am discutat dupa emisiune cu domnul Becali, care mi-a explicat ca lucrurile astea se comenteaza in lumea fotbalului. M-am cam saturat insa de povestile astea si ma gindesc sa ma retrag. Nu stiu daca merita sa inghit atitea atacuri.

- Coltescu?
- Ce-i cu el?! Nu i-am rostit niciodata numele! M-am referit in general la arbitrii care au gresit in prima etapa. Iar cu numirea lui Corpodean drept numarul unu, a fost o decizie a membrilor CCA, nu strict a presedintelui, care e uneori doar centralizatorul unor optiuni.


Stelistul Salomir
Gigi Becali a facut referire si la scoaterea din arbitraj a lui Marian Salomir: "Da, domn'e, era stelist, dar a fost cel mai corect arbitru si garantez ca n-a luat bani de la nimeni. De ce l-a dat afara?". Constantin a explicat: "A fost o decizie a CCA, la sugestia Comitetului Executiv, nu special pe Salomir, ci vizind arbitrii ajunsi la o anumita virsta si fara perspective de a mai avansa. Noua <centrali> s-au aflat in situatia asta".

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează