FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // MĂCEL LA MIEZUL NOPȚII! Florin Prunea l-a demolat din temelii pe Mircea Rednic: „E principalul instigator! El și fiica lui au CĂPUȘAT clubul” » Detalii halucinante

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 00:27

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a avut o intervenție tăioasă la TV, la miezul nopții, în care i-a adus acuze grele fostului antrenor Mircea Rednic, printre care că ar fi instigat suporterii împotriva lui Eugen Neagoe. 

Într-o intervenție-maraton de peste 20 de minute, Prunea i-a atacat pe Rednic și pe fiica acestuia, Luana, printr-o serie de declarații de-a dreptul explozive. Managerul roș-albilor nu l-a menajat nici pe Liviu Bătineanu, medicul echipei, pe care îl acuză că e „omul lui Rednic”.

„Afirm cu tărie că Rednic e principalul instigator pentru tot ceea ce se întâmplă. Lui Neagoe nu-i face plăcere când îi pronunță numele lui Rednic. Voi avea o discuție și cu doctorul echipei (n.r. Liviu Bătineanu), nouă ne răspunde rar la telefon, dar lui Rednic văd că îi răspunde la 1 noaptea. Doctorul nu m-a sunat să mă întrebe pe mine cum se simte Neagoe, dar cu Rednic vorbește de 3-4 ori pe zi.

Dovezile sunt clare. Cei care au fost la Bogdan Bălănescu acasă (n.r. suporterii) și i-au speriat familia au venit de la Rednic de-acasă. E de notorietate acest lucru, suporterii au recunoscut asta. Să nu mai ascundem mizeria. Acest profitor a căpușat clubul, împreună cu fiica lui. La Dinamo se intra doar cu aprobarea lui și a fiicei sale. Fabbrini a fost jucătorul lui Dinamo, dar a fost îndepărtat pentru că transferul nu s-ar fi făcut prin fiica lui. Vă aduceți aminte de celebrul caz cu Lobonț, în care se auzea că jucătorii au luat bani de la CFR Cluj? Rednic a luat cei mai mulți bani atunci, și de la morți, și de la vii! Rednic nu mai era antrenor, trecuse în partea cealaltă. Ăștia vindeau și câinii de la Săftica! A fost jaf armat ce a făcut Rednic! Ar fi luat comisioane de la 12-13 jucători!

M-a sunat Luana într-o zi, că are ofertă pentru Montini. 300.000 de euro pentru club și 500.000 de euro salariul jucătorului. Am crezut că n-aud bine! 300.000 pentru Dinamo și 500.000 pentru jucător? Păi, 200-300.000 de euro plecau către ei. Acesta este Mircea Rednic! E principalul instigator, trebuie să se intervină! Lucrurile vor deveni mult mai clare dacă nu se intervine. Autoritățile statului trebuie să intervină, a fost vorba de o instigare la violență. Dacă nu se intervine, lucrurile o vor lua razna definitiv. Aici e o bombă cu ceas!

Băi Rednic, trebuia să ieși primul la TV și să liniștești lucrurile! El și fiica lui au căpușat clubul tot timpul. Clubul a greșit acceptând bani împrumut de la Mircea Rednic, a fost o capcană. Băi «Fomică», băi «Dolărică», ți-ai luat banii înapoi pentru loje? A furat clubul cu Gnohere, cu Salomao, acum a încercat cu Montini”, a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport. 

„Neagoe rămâne în familia Dinamo!” 

„Veștile despre Eugen Neagoe sunt bune, ne-am liniștit. A fost mutat de la reanimare la rezervă. A prins culoare, sperăm ca RMN-ul făcut în această seară să fie bun. Se simte ca după un șoc. E mult mai bine, azi a și mâncat, nu mai sunt probleme. Am stat vreo două ore, am glumit cu el. Am văzut împreună și mare parte din meciul FCSB-ului cu Sepsi (n.r. încheiat 0-0)

Neagoe va rămâne în familia Dinamo. Va reveni la un moment dat, nu va sta mult timp departe de fotbal”

Florin Prunea

Vezi și:

Rednic, intervenție DEVASTATOARE la TV! Răspuns dur pentru Prunea: „N-are nicio treabă cu fotbalul! Minte! Ce vină am eu, ce vină au suporterii?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (100)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  23 Iulie 2019, 12:45

Prunea - tot cel care apara neanderthalienii dinamovisti dupa vandalismul si huliganismul de la Ovidiu, cum ca ei ar fi cumsecade, ca ar avea afaceri si ca ai putea discuta cu ei.

e.moti.on
e.moti.on  •  23 Iulie 2019, 11:04
Postat de ionut.07 pe 23 Iulie 2019, 11:01

Esti un *** pch-ist, nu dinamovist. Un ***, ***.

te vad eu *** rinist si dupa meciul cu cfr

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionut.07
ionut.07  •  23 Iulie 2019, 11:01
Postat de caminero pe 23 Iulie 2019, 08:33

Bai deontologule, stai dracu in banca ta! Ia mai zine-ne, cum e cu Hajduk si cu Liberec, bai fanache? Dinamovistul pielii, habar n-ai de Dinamo fara *** Goagal! *** nu te scuza cu nimic - baicont creat acum cinci zile, japitza si *** ce esti!

Esti un *** pch-ist, nu dinamovist. Un ***, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează