FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Galerie FOTO Miss World România ține cu FCSB » Cum i-a încurajat Mădălina Buftea pe roș-albaștri înaintea derby-ului cu Dinamo

Mădălina Buftea // Foto: Instagram +49   FOTO
Mădălina Buftea // Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 10:43 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 11:06

Mădălina Buftea, 27 de ani, și-a arătat susținerea pentru FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo, câștigat de roș-albaștri cu scorul 3-0.

Fosta concurentă Miss World România, în prezent una dintre cele mai senzuale fotomodele din țară, a pozat în tricoul echipei patronate de Gigi Becali și le-a transmis un mesaj de susținere fotbaliștilor.

„Suntem trup si suflet pentru culori! Forza FCSB”, a scris Mădălina Buftea, alături de poza postată pe Instagram.

+45 FOTO

Mădălina Buftea, relație cu Andrei Ciobanu

Originară din Alba Iulia, Mădălina a participat în 2013 la Miss World România, concurs în care a ieșit pe poziția secundă.

În urmă cu doi ani, ea se făcea remarcată datorită relației cu comediantul Andrei Ciobanu și el, de asemenea, fan al echipei FCSB. Acesta a postat, la rândul lui, o poză în tricoul echipei roș-albastre înainte de derby și a pronosticat că echipa lui favorită va câștiga cu 2-0.

Mădălina Buftea a absolvit Colegiul Național „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia și a fost studentă la Universitatea Hyperion din București, la Facultatea de Jurnalism.

+45 FOTO

Citește și alte știri mondene: 

Roxana Ciuhulescu, interviu după Survivor: „ Cel mai dezamăgită am fost însă de CRBL” » Care au fost cele mai grele momente din concurs

Încă o soție de fotbalist e manechin » Cine e Daria Savina, prezentatoarea TV care l-a cucerit definitiv pe fundașul de 22 de ani

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (17)
creeperno115
creeperno115  •  01 Februarie 2022, 22:38

I-a incurajat prin proba la ciocan

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  01 Februarie 2022, 20:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  01 Februarie 2022, 17:45

E sora lui Nicolita si ruda cu F Coman si Razvan Marin !!!!Cu cine sa tina??!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează