FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CONCORDIA 2-2

Maftei a găsit explicația acestui egal: "Și la Rapid era presiune, înțeleg Steaua"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2015 23:03

Steaua și Concordia Chiajna au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci în care campioana putea reveni pe prima poziție.

Vasile Maftei, fundașul ilfovenilor, a vorbit despre meciul cu roș-albaștrii și consideră că echipa sa putea profita de presiunea care era pe umerii steliștilor.

"E un rezultat bun pentru noi. Cu mai multă atenție puteam cîștiga, dar în același timp puteam să și pierdem pe final. Păcat că n-am plecat cu cele trei puncte.

Nu comentez arbitrajul. Și cînd eram la Rapid și ne luptam în titlu cu ei exista presiune. Știam înainte de meci că ei vor avea presiune azi. Puteam să profităm, dar e bine că am luat și un punct. Sper să se ducă lupta la titlu pînă la capăt, iar cel mai bun să cîștige", a spus Maftei la Look tv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Mai 2015, 03:05

desi nu il inghit pe vasile,asta joaca mai bine ca multi parliti de la steaua

edy91
edy91  •  10 Mai 2015, 23:14

O declaratie de bun simt de la un rapidist. Felicitari Vasile Maftei pt fair play si pt prestatia de astazi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează