FOTBAL  »  Superliga  »  

"Maftei e depasit de situatie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Liţă Dumitru crede că Mircea Rednic i-a dat banderola de căpitan lui Daniel Pancu la ultimul meci amical din cadrul turneului din Cipru, cu Naval (pierdut cu 0-1 de giuleşteni) pentru a-l stimula pe mijlocaşul rapidist.

Fosta glorie din Grant consideră că Vasile Maftei, căpitanul de drept din Giuleşti, este depăşit de situaţie: "Rednic i-a dat banderola lui Pancu pentru a-l stimula si pentru a-i da încredere. Cît despre Maftei, uneori trebuie sa întelegem ca ne mai depasesc jocurile, ca nu mai dam randament. Maftei este ultimul libero din Liga I si, din cîte stiu eu, Rapid nu mai joaca în sistemul asta. Rednic este un mare domn pentru ca îi da o sansa ca fundas central", a spus Dumitru pentru rapidisti.ro.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  01 Februarie 2008, 20:57

Maftei e cel mai bun fundas central din Romania asa k mereu va avea lok la RAPID. Mai bine pleaka rednic dkt sa nu mai fie MAFTEI capitan...FORZZA RAPID

 •  01 Februarie 2008, 17:02

maftei isi merita banderola de capitan, e cel mai bun fundas central din tara, iar cine spune altceva ar trebui sa mai se uite si la meciurile din liga 1. domnu lita ar trebui sa mai treaca pe la oftalmolog ca e clar ca nu vede prea bine. FORZZA RAPID! FORZZA POLI!

 •  01 Februarie 2008, 16:44

Litza..vezi-ti de chiajna si lasa-l p Maftei..pacat ca nu prea citesti gsp, MAFTEI E NUMARUL UNU INTRE FUNDASII DIN ROMANIA IN TUR!!!..pauza s-a terminat..vezi ca ai antrenament cu chiajna..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close