FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 0-5

Maftei: "N-am existat pe teren contra Rapidului, a fost un coşmar"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 10:57

Fost căpitan al Rapidului, fundaşul Vasile Maftei spune că el şi colegii lui de la CFR Cluj nu vor putea uita prea repede înfrîngerea din această seară, 0-5.

"Toate înfrîngerile dor, dar asta doare şi mai rău. N-am existat pe teren. Pentru mine a fost un coşmar. Asta e, capul sus!

Sînt meciuri în care nu-ţi iese nimic. Suporterii să aibă încredere în noi şi să ne sprijine. Cred eu că dacă strîngem rîndurile vom cîştiga campionatul. Nu se pune problema să rămînem fără antrenor, sîntem totuşi la cinci puncte de locul doi", a declarat Maftei la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
alexone19
alexone19  •  08 Aprilie 2012, 22:23

Penalty neacordat / gol valabil Cu tot cu arbitrii v-au batut baietii de numai stiti de voi ! V-a scos fotbalul din cap! ASTA ESTE RAPIDUL !!!

gica10
gica10  •  08 Aprilie 2012, 13:18

Ar trebui sa-ti fie rusine Maftei.....si tie si lui Panin!Nu uitati cine va plateste.De fapt asta-i mare problema,ca nu uitati.....

mariuspc
mariuspc  •  08 Aprilie 2012, 12:27
Postat de jediklaus pe 08 Aprilie 2012, 11:10

Hai, nu plângeţi pe umerii CFR-ului! Mai bine încurajaţi-i, că astfel de accidente se pot întâmpla la orice echipă. Au mai fost cazuri - şi în alte campionate - când o candidată la titlu (care a ajuns, până la urmă, să câştige) a luat-o în freză, la un moment dat. Dacă sunteţi cu adevărat suporteri ai CFR-ului (mă adresez lor, acum), atunci veţi vedea acest scor ca un accident. Unul dureror, mai ales prin proporţiile scorului, evident, dar, totuşi, un accidnt. Mă deranjează doar că moderatorii TV au fost de-a dreptul excitaţi, iar Ioana Cosma mai că cnu s-a scăpat pă ea, după acest meci. Doamne, ce jeguri avem pe la televiziuni! Dacă CFR va câştiga campionatul, cum vă veţi comporta, ha?

Felicitari pt comentariu, imi place mult cum gindesti se vede ca esti un om inteligent.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează