FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SV RIED 3-1

Maftei pentru gsp.ro: "E o victorie normală, să nu ne entuziasmăm peste măsură"

Vasile Maftei
Vasile Maftei

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 18:58

Vasile Maftei a evoluat din nou ca fundaş dreapta pentru campioni, a făcut-o bine şi exact, în victoria pe care CFR a repurtat-o azi în faţa celor de la SV Ried (3-1). Fundaşul campionilor speră ca echipa sa să revină în lupta pentru titlu.


- Vasile, ce înseamnă acest succes pentru moralul echipei?
- Ar fi fost mai bine să avem victoria într-o competiţie oficială, într-o cupă europeană. Aşa, este un succes normal, nu avem de ce să ne entuziasmăm prea mult. Contează ce vom face din martie în campionat, pînă atunci sînt antrenamente şi iluzii.

- Ai mai învins vreodată după 3 goluri din 3 penalty-uri?
- Nu cred. Pînă la urmă, şi loviturile de la 11 metri fac parte din joc. Noi am atacat mult, am jucat un fotbal plăcut şi eficient, era normal să învingem.

- Mai trageţi la titlu? Serios vorbind.
- Încercăm. Nu facem o obsesie din asta, dar dacă vom profita de paşii greşiţi... O să o luăm etapă de etapă, poate vom merge din victorie în victorie. Echipă bună avem.

- Se consolidează un grup la CFR Cluj?
- Da, cred că da. Începem să ne cunoaştem mai bine, ne bucură reuşitele fiecărui coleg. Aţi văzut că vorbim mult între noi, ne motivează fiecare victorie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
napoca.republic
napoca.republic  •  01 Februarie 2011, 20:50

Foarte bine,nu faceti o obsesie pt cucerirea titlului,si asta ar trebui sa auda conducerea,sa nu puna presiune asupra jucatorilor. Un lucru nu mi a placut in declaratia lui Arpad Paszkany,a spus ca l-au achizitionat pe Kapetanos deoarece nu au timp de experimente,GRESIT zic eu,deoarece acum fiind pe locul 8 nu sunt sanse la titlu,si astfel se puteau aduce tineri la echipa de afara sau din campionat si se fora o echipa pentru sezonul urmator..pacat,la noi nu are nimeni rabdare..

the1der
the1der  •  01 Februarie 2011, 19:07

cra cra zise ceoara si sia luat zboru dar cine is astia de la ried ??? jucati si voi niste amicale mai tari si atunci cand luati 4-2 nu comentati asa de des nu??? luativa niste adversari de liga sa vedem cine iese invingator dar scuze aia de liga nu joaca cu astia din romania si asa tre sa ne conformam cu malmo chisinau si alte tramvaie de cate o statie si cand mergem in liga pe urma ne dau un sac de goluri si ne si ofticam pe deasupra...ciufulici=fotbal romanesc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează