FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Magaye Gueye, omul-problemă de la Dinamo! În ianuarie crea un scandal monstru: „Sunt curvele mele!”

Gueye nu iese pentru prima dată în decor de la venirea în România. +47   FOTO
Gueye nu iese pentru prima dată în decor de la venirea în România.

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 18:23 / Actualizat marti, 09 martie 2021 19:56

Atacantul lui Dinamo Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv la cocaină în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0. Gueye nu iese pentru prima dată în decor de la venirea în România.

  • ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor însiințate. Din informațiile Gazetei, confirmate de oficialii clubului din Ștefan cel Mare, este vorba despre atacantul Magaye Gueye. Tot din informațiile GSP, substanța este cocaina!

În mandatul lui Cosmin Contra, Gueye a refuzat să joace, acuzând o stare depresivă. Câteva luni mai târziu, a fost surprins în ipostaze incedente, alături de două fotomodele.

Magaye Gueye, omul-problemă de la Dinamo

La începutul anului, Magaye Gueye a ales să îi sfideze, printr-o petrecere exuberantă, pe conducătorii lui Dinamo. Într-un jacuzzi, alături de două femei în costum de baie care își etalează formele, una dintre ele fiind fotomodelul Laurette.

Atacantul francez a folosit un limbaj licențios la adresa șefilor.„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p*** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro... Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p***! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”. Ulterior, antrenorul Jerry Gane l-a iertat pe Gueye.

3 goluria reușit Gueye pentru Dinamo în 18 apariții

Laurette Atindehou
+43 FOTO
  • FOTO: Laurette Atindehou

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„În locul lui Dinamo, Steaua se desființa de mult!” » Ce provoacă debandada „câinilor”: „Sunt ai nimănui, părăsiți”

Săptămână decisivă pentru Ionel Gane la Dinamo! Conducerea anunță: „Intrăm la discuții”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează