FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBALISTUL A FOST DECLARAT LIBER DE CONTRACT

Magera s-ar întoarce în Cehia: "Este un jucător interesant pentru oricine"

Magera este dorit în Polonia, după ce şi-a încheiat contractul cu Timişoara
Magera este dorit în Polonia, după ce şi-a încheiat contractul cu Timişoara

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 12:17

Atacantul ceh Lukas Magera are mai multe oferte după ce a încheiat colaborarea cu Poli Timişoara.


Deşi s-a zvonit că ar fi dorit şi în Liga I, Lukas Magera pare tentat să revină în campionatul din Cehia. După trei ani petrecuţi în Banat, Magera a devenit jucător liber. Iniţial el a ajuns la un consens cu oficialii timişoreni, iar în urmă cu două zile a fost declarat liber de contract şi de comisiile Ligii în urma unui memoriu. Cehul pare decis să îşi găsească rapid altă echipă, iar impresarul său a dezvăluit că în ultimele zile a purtat discuţii cu mai multe formaţii din Europa. "Sînt patru echipe din Cehia care se interesează în acest moment de Lukas, dar şi unele formaţii din străinătate. Am discutat cu Gornik din Polonia şi cu Slovan Bratislava, dar pentru moment nu ne grăbim. A existat o discuţie interesantă şi cu o formaţie din liga a 2-a engleză, care are ambiţii mari de promovare în Premier League", a spus impresarul Ondrej Chovanec pentru siteul idnes.cz. Magera rămăsese "ultimul supravieţuitor" din jucătorii aduşi de Dusan Uhrin la Timişoara în primul său mandat.

"Magera este un jucător interesant pentru oricine. Este devreme însă să vorbim în presă asemenea lucruri" - Miroslav Sokup, antrenor FC Slovacko


5 ani a jucat Magera la Banik Ostrava înainte de a semna cu Poli

1.600.000 de euro este preţul jucătorului pe transfermarket

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează