FOTBAL  »  Superliga  »  SEZON REGULAT

"Magicianul" Hagi a făcut analiza sezonului regulat: "Am transformat înfrângerile în victorii" » Mesajul de pe autocarul echipei sale

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 14:18

Gheorghe Hagi susține că Viitorul și-a îndeplinite deja obiectivul pentru acest sezon și a dezvăluit că în urmă cu 5 ani, pe autocarul echipei sale a fost pus mesajul "Viitorul suntem noi, viitorii campioni".

"Avem o medie de vârstă de 21 de ani, 15 jucători provin din Academia noastră, sunt realizări importante. Avem cele mai multe victorii, suntem pe merit pe locul 1, adversarii încep și ei să ne respecte. E un test important pentru noi, nu avem nicio obligație, pentru că obiectivul nostru e depășit.

Am transformat înfrângerile în victorii, am făcut și eu un lucru bun. Noi am arătat că suntem foarte buni, că suntem competitivi, la fel ca ceilalți din play-off. Lupta e deschisă până la final, va fi foarte interesant.

Știm că va fi foarte greu, dar nu e nimic imposibil. Am scris acum 5 ani pe autocar: « Viitorul suntem noi, viitorii campioni». Iată că acum avem șansa să ne luptăm pentru asta", a spus Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Viitorul a fost prima echipă calificată în play-off și are un avantaj de cinci puncte față de Steaua, ocupanta poziției secunde.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
danut1971
danut1971  •  04 Martie 2017, 17:45

daca nu faceti iarasi blat cu fcsb-ul ve-ti fi campioni dar precis o sa fie iarasi doua blaturi cu fcsb si va iesi fcsb-ul marelui gigi campioana

sexilian
sexilian  •  04 Martie 2017, 16:31

toti te respecta,SUMI de ROMANIA *** *** pe *** cand ii iesi in cale,ma BLATIST ordinar,brrrrrrrrrrrr.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  04 Martie 2017, 15:38
Postat de antalmihai pe 04 Martie 2017, 15:21

eu zic, ca hagi este o trompeta a lui becali,iar hagi un blatist***!ar merita sa fie la mititica pt. banii ascunsi la transferul lui manea!

ar mai fi modul cum ia licentele cand clubul viitorul e ingropat in datorii(catre hagi) de ani buni

Vezi toate comentariile (6)
Comentează