FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Magul Dica

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

Steaua a suferit, dar Dica a dat recital: a marcat de doua ori si a fost oprit, tot in doua ocazii, de bare

Hagi n-a avut parte de un debut asa cum si l-ar fi dorit. Petrecerea de la prezentare a lasat loc unui meci cu tribunele pustii, fara masini decapotabile pe margine, doar cu Viorel Hizo urlind disperat la jucatorii lui. Nu numai "Dulaul" era chitit sa-i strice seara "Regelui". "Albii" lui Hizo au dat lovitura dupa 12 minute. Rusmir a cazut in careu, oprit de Cernea, si Vranjkovici a deschis scorul.

Neaga ratangiu

Stelistii nici n-au realizat ca au fost condusi, pentru ca la numai trei minute au egalat, tot din penalty. Lui Nicolita i s-a facut cadou o lovitura de pedeapsa si Dica a transformat cu emotii. Golgeterul din Liga a trimis in transversala sansa de 2-1 si o ocazie de a-l mai relaxa pe Hagi. Antrenorul a simtit ca Neaga nu retine nici una dintre centrarile lui Nicolita si Croitoru si a mizat pe Dorel Zaharia, "numarul 9" visat de "Rege". Sacrificat a fost Bostina, iar Rica a trecut linga Dica, in spatele virfului venit de la Bistrita. N-a fost mai inspirat nici acolo si a ratat de doua ori singur cu Multescu (47, 58).

Super Dica
Cel mai bun stelist, Nicolae Dica, a salvat situatia cu o executie senzationala, lovitura de cap la coltul lung, in plasa laterala, la centrarea din corner a lui Nicolita (64). Hagi inca simtea pericolul si a continuat sa tipe de pe margine la jucatori, desi Ceahlaul sprinta rar dincolo de propriul teren. Dica a batut fantastic si o lovitura libera, la nici patru minute de la golul de 2-1, dar mingea a lovit iar bara. Hizo avea miinile in solduri, resemnat. Determinarea n-a fost suficienta pentru a-l opri pe Dica. Atacantul a fost aseara singurul jucator "de milioane" dintre cei visati de Becali. Doua goluri, doua bare! Hagi n-a descoperit inca numarul 9, dar a fost salvat de decar.

Hagi la Fanatik Show
Antrenorul Stelei este invitat miine, de la 22:15, la emisiunea Fanatik Show, difuzata de Telesport. Hagi va discuta cu Horia Ivanovici si cu Andrei Vochin despre evolutia echipei sale din partida cu Ceahlaul. Tot duminica, de la 22:30, Emanuel Terzian si Cristian Geambasu vor modera o editie a emisiunii Realitatea Sportiva, pe postul Realitatea TV. Invitatii acestora sint managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, si directorul sportiv al Rapidului, Viorel Moldovan. (Cristi Scutariu)


Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează