FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mai are chef Varela? 3 semne ale dezastrului din retur! Fundașul a fost nervos, neinspirat, dur

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 10:09

Fernando Varela, 28 de ani, a câștigat în iarnă premiul pentru cel mai bun străin din campionat în Ancheta Gazetei.

În interviul din ziar, a făcut un anunț surprinzător: "Cred că sunt ultimii ani ai mei în România". De atunci, a avut aproape mereu evoluții slabe.

Fundașul mai are contract cu roș-albaștrii până în vara anului viitor, așa că Becali ar trebui să-l vândă în următoarele luni dacă va dori să nu-l piardă gratis, scrie Gazeta Sporturilor de astăzi.

Planurile de transfer pe care le anunța în iarnă au anticipat o evoluție sub nivelul pe care obișnuia să-l etaleze stoperul.

Nervos, neinspirat, dur

Apărătorul în vârstă de 28 de ani a ajuns la Steaua de la Vaslui la începutul anului 2013. Becali a plătit 1,2 milioane de euro, o sumă imensă pentru un fundaș și raportată la nivelul campionatului românesc.

Până în stagiunea actuală, el confirmase așteptările create de investiție. Acum bate toate reperele negative.

A încasat 8 cartonașe galbene în acest sezon, câte avea în celelalte patru sezoane petrecute în Liga 1 la un loc. A provocat 3 penalty-uri, cu unu mai mult decât în restul anilor jucați în România.

Și a înscris un autogol, ceea ce nu mai făcuse. Randamentul slab a încurcat clubul din toate punctele de vedere. S-au pierdut calificări și trofee, e posibil să se piardă și bani!

Totul despre situația fundașului stelist în Gazeta Sporturilor de astăzi! Mergi la chioșcuri sau downloadează ziarul din Gazeta Digitală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
agiler
agiler  •  04 Mai 2016, 13:01

Varela tocmai ma rugat sa transmit un mesaj anonimului ridicol care a scris aceasta abjectie.Mesajul este sa iti luam tot arborele genealogic de la *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasglo
vasglo  •  04 Mai 2016, 11:55

Alt articol scos din putzul gandirii unui pretins jurnalist care are, insa, marea calitate de a fi anonim!-:)

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Mai 2016, 11:47

Varela, dur? Pai, atunci cum sunt Sapunaru, Marius Constantin, Muresan si altii? Pana si Texeira sau Alibec fac faulturi mai multe si mai dure decat Varela...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează