FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Mai are vreo şansă să scape? » Ce urmează pentru FC Vaslui după ce nu a primit licenţa la prima instanţă

Unii jucători vasluieni sînt neplătiți din octombrie anul trecut
Unii jucători vasluieni sînt neplătiți din octombrie anul trecut

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 00:09

Galben-verzii nu au demonstrat plata datoriilor către jucători pînă marţi noaptea şi nu au primit licenţa la prima instanţă. Nici dosarul Oţelului n-a fost în regulă.

Vasluienii trebuia să achite datoria de jumătate de milion de euro către jucători pînă ieri, la ora 00:00, însă la Comisie nu a ajuns nici un document care să demonstreze acest lucru, dar nici o hîrtie semnată de jucători prin care aceştia să accepte ca banii să fie plătiţi la o altă dată. Drept urmare, clubul patronat acum Ciprian Damian nu a primit licenţa pentru viitorul sezon de Liga 1!

Ce şanse mai au "plăieşii" să se salveze? Dacă apelul lor nu va fi acceptat, pe 25 aprilie urmînd a primi un răspuns definitiv, pot merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, care trebuie să se pronunţe pînă cel tîrziu pe 25 mai. Totuşi, e puţin probabil ca forul de la Lausanne să le dea dreptate galben-verzilor, cîtă vreme elevii lui Ciobotariu nu primesc măcar o parte din datorii.

Un alt club de primă divizie aflat în "ofsaid" în acest moment e Oţelul. Şefii gălăţeni au plătit salariul de pe decembrie 2013, condiţie esenţială de îndeplinit pentru a spera la licenţă, însă în dosarul depus s-au descoperit unele nereguli care trebuie corectate urgent. Surse autorizate susţin că fosta campioană ar putea primi dreptul de a evolua în L1 şi la anul la apel.

"Nu e normal ca o echipă de valoarea Vasluiului să dispară, sper ca omul care se ocupă acum de club să rezolve cumva situaţia. Cum?! Simplu, să achite restanţele! Dacă nu are cu ce..." ( Adrian Porumboiu, ex-finanţator FC Vaslui)

"Vasluiul are probleme foarte, foarte mari. Mai e un club în aceeaşi situaţie, dar nu vreau să îi dau numele. Nu e nimic de rîs, ştiu ce greu i-a fost patronului nostru să vină cu bani de acasă pentru a rezolva situaţia" ( Constantin Zotta, preşedinte FC Braşov)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
un_alt_roman
un_alt_roman  •  24 Aprilie 2014, 15:53

Si uite asa Viitorul va juca si in sezonul urmator in liga 1.

cainerau1953
cainerau1953  •  24 Aprilie 2014, 15:37
Postat de ertyuiop pe 24 Aprilie 2014, 12:49

://www.viata-libera.ro/sport/53535-galati-viata-libera-cotidian-exclusiv-otelul-va-primi-licenta-pentru-sezonul-viitor-al-ligii-iu...

de la ''va primi'' pana la'' a luato oficial'' e cale lunga cocos !!!

cainerau1953
cainerau1953  •  24 Aprilie 2014, 15:23
Postat de stefansb pe 24 Aprilie 2014, 10:08

pescari din toata europa...pregatiti-va. dinamo joaca in cupele europene

ce fericire va fi pe aia din UCL ca abia asteapta sa-si continue suprematia, sa va bata mereu si voi sa ajungeti la 1000 de meciuri fara victorie :))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează