FOTBAL  »  LIGA 1  »  VIITORUL - STEAUA

Mai buni la toate capitolele! Steaua a dominat un meci cu Viitorul în care Ianis Hagi și apărarea gazdelor s-au făcut de râs » Notele + statistica partidei

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 09:06

Viitorul a făcut un meci mediocru în fața Stelei, scor 1-3, dovadă stând nu doar rezultatul, ci și statistica jocului. Campioana României a dominat la absolut toate capitolele: posesie, șuturi pe poartă, șuturi la poartă și chiar și la cornere.

Cel mai slab om al Stelei a fost chiar căpitanul Varela, care a comis și un penalty. Mijlocul campioanei a funcționat excelent.

Bourceanu, Pintilii, Popa, Stanciu și Hamroun au fost cei mai buni de pe teren și au primit nota 7, tot atât cât a luat și Nicoliță, cel mai bun om al gazdelor.

Ianis Hagi, Pablo De Lucas, Goulon, Boli și Cristi Ganea au fost cei mai slabi oameni din teren, primind note între de 3 și 4.

caseta

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (45)
10202925648180625
Eugen Qy  •  20 Martie 2016, 20:37
Postat de Eugen Eugenescu pe 20 Martie 2016, 11:33

cel mai slab jucator de pe teren a fost arbitrul ! a inventat doua lovituri de pedeapsa si nu a sanctionat hentz-ul lui Popa ! aditionalul dormea,sau isi numara ciubucul...scorul real a fost 1-0 pentru Steaua !

La ce te asteptai de la un arbitru care se numeste Barsan? Pai *** cum sa nu fie ajutate de *** ??? Jiji ia-ti *** si muta-te in Pipera ca si asa toata lumea ii zice FCSP= Folblat Ciubuc Soarele Pipera !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daculliber
daculliber  •  20 Martie 2016, 20:20

Unul dintre cele mai ordinare blaturi din istoria fotbalului romanesc...Este o liniste suspecta in redactia gsp, nimeni nu are curajul sa asterne 2 rinduri despre acest circ total, in schimb se publica statistici!?!?!? Baaa, voua chiar nu va e rusine? Ne credeti prosti pe toti?

564351217065972
Stefan Nica  •  20 Martie 2016, 19:27

non combat clar la Viitorul -fcsb ...ca de obicei ..acest pseudo-antrenor care nu a stralucit ca fotbalist in Italia sau Spania,ci in Turcia si in blaturile carpato dunarene....rege?..HAHAHA daca Hagi este rege,atunci ce au fost Dobrin Vrajitorul de mingi,Dumitrache sau Radu Nunweiller

Vezi toate comentariile (45)
Comentează