FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mai clar de atât nu se poate! Neagoe explică ce stă în spatele ofertei de la FCSB pentru Rus

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 22:37

Eugen Neagoe a vorbit după partida dintre Poli Iași și Sepsi OSK, scor 1-1, despre posibilul transfer al lui Adrian Rus (22 de ani) la FCSB. Antrenorul covăsnenilor e convins că aceste oferte vin doar pentru că se apropie meciul direct.

"Patronul de la FCSB poate să declare orice. Poate îşi doreşte patru jucători înainte de meci.

Rus va avea un viitor frumos în fotbal dacă va rămâne la fel de modest, muncitor, serios. E un baiat de caracter. Are toate calităţile să ajungă un jucător foarte important, inclusiv pentru naţionala României" a explicat Eugen Neagoe la TV Telekom Sport.

Sepsi - FCSB e programat chiar runda viitoare, pe 5 decembrie, la ora 20:00.

...despre egalul cu Poli Iași: "Le-am spus jucătorilor ce vor întâmpina aici. Le-am dat libertatea să-și aleagă ghetele cu care joacă, cum s-au simțit ei mai bine. Cunoșteam bine stadionul de aici. Băieții merită felicitări, au avut o atitudine foarte bună. Voiam să câștigăm acest joc, dar e bine că am plecat neînvinși", a zis Eugen Neagoe la LookTV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
rocky2
rocky2  •  01 Decembrie 2018, 09:46

La multi ani Gigi, dupa gratii!

davveroirl
davveroirl  •  01 Decembrie 2018, 09:36
Postat de lake1001 pe 01 Decembrie 2018, 06:34

Ar trebui reactivata clauza de 10 ani de puscarie pentru astfel de magarii....autosesizare FRF si ANAF.

Ce "magarii " explica!?

corectu
corectu  •  01 Decembrie 2018, 07:33

LA MULTI ANI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează