FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mai cred în Moş Crăciun » Dinamoviştii încă mai speră să îşi primească salariile restante

Dinamoviştii vor să îşi primească salariile pînă în preajma Crăciunului.
Dinamoviştii vor să îşi primească salariile pînă în preajma Crăciunului.

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 20:21

Ionuţ Negoiţă a încercat să-i liniştească ieri pe ”cîini”, care mîrîie după salariile restante. Jucătorii mai aşteaptă două săptămîni, pînă în preajma Crăciunului, renunţînd deocamdată să facă scandal sau să boicoteze partide.

Dinamo se menţine încă pe linia de plutire, acestea sînt semnalele venite dinspre acţionari şi dinspre jucători. Dar nu se ştie pentru cît timp. Reîntors de la Doneţk, unde a asistat la Şahtior - Juve 0-1, Ionuţ Negoiţă a fost singurul acţionar ce i-a vizitat pe fotbalişti.

Chiar ieri, de Sfîntul Nicolae, el a mers la Săftica, a întrerupt antrenamentul şi-a vorbit în faţa lotului. "Eu voi da bani pentru salarii, vreau să se rezolve situaţia voastră, ştiu că vă este greu şi aţi arătat înţelegere, acum mai rămîne să rezolve şi ceilalţi doi colegi din acţionariat cu partea lor ce trebuie dată pentru contractele voastre" a fost mesajul lui Negoiţă pentru roş-albi.

"Avem semnale cum că în două săptămîni vom avea o mare parte din salarii în conturi, astfel încît să nu facem Crăciunul cu burta goală. Altfel, o să scape cine poate! Pînă atunci nu vrem grevă, boicot, memorii. Apoi, nu se ştie...", au spus jucătorii.

Gazeta de luni anunţa intenţiile înăbuşite în cadrul lotului de a boicota unul dintre meciurile finalului de an, fotbaliştii alegînd să mai acorde o şansă şefilor ce nu au plătit ultimele 3 salarii şi jumătate.

"Să vindem maşini!"
Chiar şi în urmă cu banii, "cîinii" şi-au păstrat simţul umorului. L-au sărbătorit ieri pe liderul echipei, Ionel Dănciulescu, care a împlinit 36 de ani, au mîncat tort şi-au băut şampanie, iar cînd atacantului cu 211 goluri în prima divizie i s-a acordat un Mitsubishi Outlander din partea unui partener de imagine al clubului, mai mulţi jucători au sărit cu o idee: "Danciule, hai să-l vindem, să facem rost de bani să împărţim echipei pentru salarii!".

Tuturor le-a surîs ideea, însă autovehiculul cotat la 30.000 de euro este doar "maşină de serviciu", din partea sponsorului, şi nu poate fi înstrăinată.

"Nu avem în plan să facem grevă, dar vrem să fim ascultaţi de către şefi. Sîntem într-o situaţie delicată cu banii, însă avem încredere că acţionarii vor rezolva toate problemele" (Cristi Bălgrădean, portar Dinamo)

"Nu ne-a trecut prin cap să depunem memorii, ne concentrăm pe ultimele partide de campionat. Am vrut doar să ştim ce se întîmplă la club" (George Ţucudean, atacant Dinamo)

300.000 de euro însumează, pe lună, salariile jucătorilor din Ştefan cel Mare, conform estimărilor acţionarilor

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Alexe: "Aş pleca-n Italia"
Golgeterului actual al "cîinilor", Marius Alexe, îi surîde ideea de a ajunge cît mai devreme în Serie A, poate chiar la Chievo, care îl vrea, aşa cum a anunţat Gazeta de duminică. "Serie A este un campionat care îmi place, aş vrea să ajung acolo. Acum încerc să fiu concentrat cît mai bine la ultimele două etape din 2012, apoi vom vedea ce va aduce 2013", a anunţat fotbalistul de 22 de ani.

Blestemul african
După ce că sînt ameninţaţi cu eliminarea din lot, apoi cu rezilierea contractelor, "rebelii" Issa Ba, 31 de ani, şi Koulibaly, 26 de ani, au şi probleme medicale mai nou. Ieri nu s-au antrenat deloc şi nu vor face parte din lotul pe care "cîinii" îl vor deplasa la Iaşi. Senegalezul are dureri la spate, în timp ce burkinabezul s-a ales cu o contractură musculară la ultimul antrenament. Dinamoviştii cred că ambii se prefac, chiar dacă au fost consultaţi şi de staff-ul medical. Oricum, cei doi se vor despărţi curînd de club, alături de Edgar Alvarez.

Inbox
- Nica şi Grigore ar putea rata meciul de la Iaşi, de duminică! Ambii au probleme la aductori, astăzi se va decide dacă cei doi apărători vor putea evolua în Moldova.
- Elevii lui Dorinel Munteanu au împărţit ieri cadouri copiilor de la Centrul de plasament numărul 6 din Voluntari, puştii fiind încîntaţi de dulciuri, fructe, sucuri şi materiale cu sigla clubului şi a unui sponsor al roş-albilor.
- Ciobi, acum la CSMS Iaşi, atacă fosta echipă, cu care s-a luptat la titlu în sezonul precedent: "Dinamo are forţă, cunosc foarte bine echipa, dar nu vom aborda jocul cu gîndul la o remiză. Dar recunosc că ar fi bun şi un egal".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
cfrclujole
cfrclujole  •  05 Ianuarie 2013, 19:30

jhfj

cfrclujole
cfrclujole  •  05 Ianuarie 2013, 19:29

dgdf

cfrclujole
cfrclujole  •  05 Ianuarie 2013, 19:29

hahahaha

Vezi toate comentariile (9)
Comentează