LIGA 1  ·  DINAMO

Mai jos de Dinamo nu se poate! „Câinii” sunt sub Dunărea, Voluntari și Hermannstadt

Deian Sorescu este printre puținii titulari, patru la număr, cărora le-a crescut cota la începutul lui 2019, Deian fiind convocat și de Mirel Rădoi la naționala de tineret // FOTO Cristi Preda
Deian Sorescu este printre puținii titulari, patru la număr, cărora le-a crescut cota la începutul lui 2019, Deian fiind convocat și de Mirel Rădoi la naționala de tineret // FOTO Cristi Preda

Articol de — Duminica, 17 Martie

Dinamo este ultima din Liga 1 în clasamentul cotațiilor site-ului de specialitate transfermarkt, toți jucătorii însumează puțin peste 7 milioane de euro.

Mai jos nu se poate! Fiindcă nu e nimeni din Liga 1 mai jos. Clasamentul actual al formațiilor din primul eșalon din punct de vedere al cotațiilor pe site-ul transfermarkt indică Dinamo drept "lanterna roșie". Puțin peste 7 milioane de euro adună toți fotbaliștii lui Mircea Rednic, aici fiind incluși și câțiva juniori ce-au cochetat cu prima echipă. 

Dacă după primele 6 etape jucate în 2019, Dinamo era prima în clasamentul formațiilor cu cele mai multe puncte adunate, faptul că gruparea a ajuns al doilea an consecutiv în play-out, coroborat cu plecările unor fotbaliști cu cotă, gen Salomao sau Hanca, și aducerea unora care au pierdut prima parte a ediției a dus la situația la zi de pe site. Care este luat în calcul în lumea fotbalului ca fiind orientativ în privința cotelor jucătorilor. 

Roș-albii au doar un singur fotbalist cotat la un milion de euro, căpitanul Dan Nistor. Media este 275.000 de euro, foarte slabă! După decarul echipei, topul "câinilor" e completat cu Dussaut (500.000 de euro), care încă n-a debutat, Atmane, cotat tot la jumătate de milion de euro, Sorescu, Papazoglou și Popa, fiecare la 450.000 de euro. 

"Nu știu dacă e reală cotația pe site-ul acela. De exemplu, Mattia a avut ofertă de 800.000 de euro în iarnă, un jucător venit în probe. N-avem de gând să vindem fotbaliști. Dacă va veni o ofertă de 5-10-35 de milioane de euro, încep și eu ca Gigi, îl dăm pe Montini, îl duc eu la aeroport" Mircea Rednic, antrenor Dinamo


"În play-off putem ajunge cu actuala echipă, dar, dacă vrem să fim campioni, ne mai trebuie în vară câțiva fotbaliști. Vor mai veni 3-4 jucători, ca să fim liniștiți" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Clasamentul cotelor pe transfermarkt (milioane euro)

cote 

Citește și:

Mircea Rednic, detalii vitale despre plecarea lui Montini + de câți jucători spune că mai are nevoie pentru event

Comentarii (51)

Adrian Constantin Sendroiu  •  17 Martie 2019, 17:41

Dinamo avea un lot bunicel dar si-au schimbat des antrenorii, si-au izgonit fotbalistii cu nume si acum se mira ca au lotul cel mai slab cotat din liga I. In afara lui Nistor care e un jucator bun pt liga I si a lui Montini care are stofa de fotbalist, si-a irosit talentul iar acum incearca sa-si relanseze cariera, restul lotului este de liga secunda, Rednic- cacealma.

nikomunie  •  17 Martie 2019, 17:23

Din pacate aici a ajuns dinamo.an de an in play out .cu un lot de liga 2 si cu un management de liga 4.si viitorul nu arata nimic bun cu rebuturi din toate colturile lunii...bine macar ca inca suporterii sunt langa echipa.renastesti cat Mai rapid ptr ca imi e dor de adevaratele derbyuri ptr titlu cu voi.(fan fcsb)

alan24  •  17 Martie 2019, 17:01

transfermarkt, steaua-total market value 675.000 euro.

Vezi toate comentariile (51)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off