FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mai mulți jucători de la FCSB sunt pe picior de plecare: "Sunt oferte pentru jucători, mă voi întâlni cu Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 21:06

Gigi Becali a investit în ultima perioadă în jucători tineri, iar acum poate scoate milioane bune de euro de pe urma acestora.

Impresarul italian Pietro Chiodi a preluat firma de impresariat a fraților Victor și Ioan Becali și are mai mulți jucători pe care-i reprezintă la FCSB. Chiodi spune că are mai multe oferte pentru fotbaliștii de la formația antrenată de Nicolae Dică.

"Mă înțeleg foarte bine cu Gigi Becali. Nu mă deranjează sumele pe care le vrea el pe jucători, pentru că este afacerea lui. El este puternic, pentru că are fotbaliștii în curtea sa. Sunt oferte pentru jucători, dar nu de 60 de milioane de euro.

Dincolo de glumă, mă voi întâlni cu Gigi Becali peste două, trei săptămâni pentru a vorbi situația fiecărui jucător în parte", a declarat Pietro Chiodi la TV Digi Sport.

Dragoș Nedelcu, Andrei Vlad, Florin Tănase, Florinel Coman și Dennis Man sunt jucătorii pe care Gigi Becali speră să ia zeci de milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
915130541905898
Gabi Simon  •  16 Martie 2018, 14:41

La cum arata lotul propus pentru vinzare o evaluare corecta la un loc toti jucatorii nu fac mai mult de 8500000 de euro,nu zeci de milioane o sa vedeti sau cel mult 10 milioane.

minell73
minell73  •  16 Martie 2018, 11:17

Ce poza frumoasa de grup. Tablou-miorite la pascut. Autor-Grigorescu.

ray51
ray51  •  16 Martie 2018, 09:30

E clar. Nu vindem clubul, vindem jucatorii lui Gica, ai Craiovei, ai UTA-ei, etc. FCSB - Finalul Carierei Sportive a Baietilor !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează