FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mai rămîne şase luni » Costel Gâlcă va putea conta pe un titular important şi în retur

Arlauskis a venit gratis în Ghencea și în aceleași condiții vrea să plece
Arlauskis a venit gratis în Ghencea și în aceleași condiții vrea să plece

Articol de - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 17:32

Jucătorul nu pleacă în iarna asta, pentru că formaţiile interesate de el nu vor să plătească, ci îl aşteaptă să se elibereze de contractul cu Steaua.

Steaua e consolată cu pierderea lui Giedrius Arlauskis. Dar există şi o veste bună pentru roş-albaştri: portarul lituanian va schimba campionatul abia la vară, nu în iarna asta. În ciuda sfatului dat de Duckadam, "mai bine să luăm nişte bani pe el dacă tot pleacă", balticul se va transfera gratuit.

Arlauskis şi-a recăpătat la Steaua forma excelentă pe care a avut-o la Urziceni şi a redevenit un goalkeeper atractiv pe piaţa transferurilor. Agentul Leonid Istrati a vorbit despre interes din Italia şi din Anglia pentru clientul său, cu Fiorentina şi Liverpool printre grupările preocupate de el.

Doar că nici un club dintre cele care îl urmăresc pe "Miko" nu e convins să plătească în iarna aceasta pentru un fotbalist care poate fi semnat gratis peste şase luni. "În proporţie de 99 la sută, el va pleca de la Steaua, dar va face asta în iulie 2015", explică apropiaţi ai goalkeeperului.

Şi jucătorului îi convine situaţia, pentru că o afacere din postura de liber de contract înseamnă un salariu mai bun decît ar obţine la o mutare cu sumă de transfer achitată în schimbul lui. La 27 de ani, Arlauskis are o vîrstă excelentă pentru un portar, ceea ce îi întreţine cota atractivă din acest moment.

15 meciuri a bifat Arlauskis în acest sezon din Liga 1. Între 2010 şi vara lui 2014 a apărat doar de 7 ori poarta lui Rubin Kazan în prima divizie din Rusia

19 selecţii are Arlauskis la "naţională", unde a revenit după prestaţiile foarte bune de la Steaua. Tot evoluţiile din această toamnă i-au adus titlul de "fotbalistul anului" în Lituania

"În vară, mulţi erau sceptici în privinţa mea, dar în numai cîteva luni i-am convins pe toţi" (Giedrius Arlauskis, portar Steaua)

"Mai mult voi, ziariştii, v-aţi agitat cu plecarea mea de la Steaua!" (Giedrius Arlauskis, portar Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
stefansb
stefansb  •  21 Decembrie 2014, 13:30

cum au putut sa semneze pe 5 ani cu nila si gabi hamei si pe un singur an cu arlauskis...?

blacksun_14
blacksun_14  •  21 Decembrie 2014, 12:04

Sa intre cojocaru.

agiler
agiler  •  21 Decembrie 2014, 10:13
Postat de bumbabum pe 21 Decembrie 2014, 10:03

Clar...fiind sigura plecarea lui Arla, ar trebui fortat Cojocaru. Insa nu pot sa trec peste prostia conducatorilor de ca-ca-t ai lui Steaua.

La ce prostie te referi cand Arla nu a vrut sa semneze decat pe un an daca Jiji scoate banul ramane daca nu pleaca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează