FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Mai sunt și oameni care-l laudă pe Alibec » Atacantul e apărat de un fost antrenor: "Acum ce facem, e baschet?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 22:09

Gigi Mulțescu, fost antrenor la Astra Giurgiu, îl laudă pe Denis Alibec pentru evoluțiile din ultima vreme. Tehnicianul a vorbit foarte frumos despre atacantul care a înscris doar două goluri în acest sezon și a bifat și două eliminări. 

"În momentul în care am venit la Astra, au fost nişte probleme, luase şi cartonaş galben, şi cartonaş roşu. Am stat de vorbă cu el, am avut şi o perioadă de două săptămâni şi lucrurile s-au aşezat foarte bine. 

A jucat cu Dinamo extraordinar, cu toată atitudinea lui. S-a dedicat echipei, pe lângă faptul că a dat gol, a făcut pressing, a dat assist. Cu Mediaş a dat două assisturi, neşansa a fost că s-a întâmplat să facă o întindere. Cu toate astea, şi-a revenit foarte repede şi după aceea a fost foarte harnic.

S-au întâmplat lucruri bune. Şi-a îmbunătăţit atitudinea, capacitatea de efort, randamentul, a fost altruist. A luat un cartonaş roşu, dar e vorba de manifestarea lui în teren. El a alergat, s-a zbătut, joacă pentru echipă. Pentru mine, Alibec e în continuare foarte bine. Weekend-ul trecut, când a fost eliminat, s-a văzut clar că nici nu l-a lovit, abia dacă l-a atins un pic şi şi-a tras piciorul. Acum ce facem, e baschet? Au contat mult antecedentele" , a declarat Gheorghe Mulţescu la TV Telekom Sport. 

Citește și:

Denis Alibec NU a fost iertat » Decizia Comisiei de Disciplină poate influența decisiv lupta la play-off

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  20 Decembrie 2018, 03:30

Nu mai vrem sa auzim de el....ne-ajunge cite meciuri la Nationala a stricat...a fost 0 si este zero ca fotbalist.... A fost si este afacerea lui Becali....iar toti trebuie sa stea drepţi....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează