FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Mai trebuia şi Stoichiţă :D » Aproape toţi granzii Ligii 1 au apelat la "antrenorii de vreme rea"

Cornel Ţălnar a fost instalat pentru a şasea oară ca tehnician pe banca dinamoviştilor
Cornel Ţălnar a fost instalat pentru a şasea oară ca tehnician pe banca dinamoviştilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 decembrie 2012 17:56

Criza care a lovit majoritatea echipelor din Liga 1 i-a propulsat pe băncile tehnice ale granzilor pe "antrenorii de vreme rea".

Cornel Ţălnar a preluat-o la mijlocul săptămînii pe Dinamo după plecarea lui Dorinel Munteanu, fiind la al şaselea mandat ca antrenor al lui Dinamo. "Cîinii" sînt a treia echipă dintre granzi care apelează la tehnicianul "de casă", care răspunde mereu pozitiv indiferent de situaţia în care se află clubul.

Acelaşi lucru se întîmplă şi la Rapid, unde Marian Rada a ajuns la al patrulea mandat, dar şi la FC Vaslui, cu Viorel Hizo pentru a treia oară în postura de tehnician.

Singurii granzi care n-au avut nevoie de intervenţia "salvatorilor" sînt Steaua, unde Mihai Stoichiţă şi-a încheiat al treilea mandat în vară, şi CFR Cluj, care nu are încă un astfel de antrenor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cfrclujole
cfrclujole  •  04 Ianuarie 2013, 23:39

hahahaa

cfrclujole
cfrclujole  •  04 Ianuarie 2013, 23:39

oioioio

ortega
ortega  •  31 Decembrie 2012, 11:57

Aveti putintica rabdare ...Dupa dubla cu Ajax ...hop si Slughita !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează