FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - TG. MUREŞ 2-0

Maicon e peste trei stelişti!

Transferul definitiv al lui Maicon ar fi costat 800.000 de euro
Transferul definitiv al lui Maicon ar fi costat 800.000 de euro

Articol de - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 23:56

Brazilianul la care a renunţat Steaua se comportă incredibil în Ucraina, unde are 8 goluri, cu unul peste cîte au marcat toţi atacanţii roş-albaştrilor la un loc

Steaua l-a adus într-o părere pe Maicon, fără să ştie prea multe despre el, şi a refuzat să-l cumpere chiar dacă sud-americanul marcase trei goluri care le-au dus şase puncte roş-albaştrilor în returul sezonului trecut. Brazilianul pe care Mihai Stoica nu l-a vrut demonstrează în Ucraina că instinctul de marcator pe care-l arătase la Bucureşti chiar există.

Are un sezon fantastic la Volin Luţk, pentru care a înscris 8 goluri în doar 7 meciuri şi e golgeterul campionatului! Performanţa e formidabilă, mai ales că toată echipa Volin a punctat doar de 10 ori! Şi în clasamentul golgeterilor, în spatele lui Maicon se află atacanţi precum Iarmolenko şi Şevcenko, de la Dinamo Kiev, plus Ionuţ Mazilu, care a marcat de patru ori pentru Arsenal Kiev.

3 goluri are Mihai Costea, golgeterul Stelei în Liga 1. Tatu şi Rusescu au mai marcat şi ei cîte două goluri, iar Nikolici nu are nici unul

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (7)
tud0rr
tud0rr  •  30 August 2011, 11:17

vezi ma ciobane daca vinzi ce patesti :)))))

blue_sky
blue_sky  •  30 August 2011, 10:35

Princialul vinovat pentru plecarea lui Maicon de la Steaua e j_avra de MM, care nu l-a vrut de la inceput.Iar ciobanul, pe care nu-l duce deloc capul, l-a ascultat.Se confirma inca o data ca MM nu-i decat un fitilist, de care trebuie sa scapam urgent ca baga numai strambe.Esti o mizerie MM-ule pleaca de la Steaua!

ockilaaa
ockilaaa  •  30 August 2011, 08:41

pacat - merita pastrat in lot ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează