FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNTREBĂRI

Mâine se reia Liga 1! 5 întrebări esențiale: cum va juca Steaua, ce face Dinamo fără Rotariu și cine iese golgeter?

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2017 15:17

Vineri, 3 februarie, va reîncepe Liga 1, iar lupta pentru câștigarea campionatului este mai strânsă ca niciodată.

Viitorul, Steaua, CSU, Gaz Metan, Dinamo, CFR și Astra sunt echipele care se luptă pentru locurile de play-off și care se vor duela pentru a câștiga titlul.

GSP.RO prezintă 5 întrebări esențiale înainte de startul meciurilor:

1. Cum joacă Alibec și Gnohere?

Steaua i-a adus în această iarnă pe Denis Alibec și Harlem Gnohere, cei mai în formă atacanți din Liga 1. Cei doi au jucat împreună în cantonamentul din Turcia, dar nu au dat randament când au fost în aceeași echipă.

Alibec a arătat că nu joacă la cel mai înalt nivel pe postul de mijlocaș ofensiv, iar Gnohere a fost complet ieșit din formă. Astfel, Reghe trebuie să decidă ce formulă va folosi și cum va face ca cei doi atacanți să joace la nivelul maxim.

2. Ce face Dinamo fără Lazăr și Rotariu?

Dinamo și-a vândut în această iarnă vedetele Rotariu și Lazăr, dar și pe Gnohere. Până acum, echipa lui Andone l-a adus doar pe Bawab. 

Formația alb-roșie este, pentru moment, mai slabă decât în prima parte a campionatului, când nu a avut mereu cele mai bune evoluții. Acum, rămâne de văzut dacă Dinamo va avea forța necesară să rămână pe un loc de play-off și să se lupte pentru un trofeu.

3. Intră Astra în play-off?

Campioana Astra este pe locul 7, cu 29 de puncte strânse în 21 de meciuri. Echipa lui Șumudică este la un punct de CFR Cluj, la două de Dinamo și la cinci de Gaz Metan.

În următoarele etape, singura echipă din top 6 cu care se va duela Astra este Viitorul. Astfel, giurgiuvenii trebuie să spere că vor fi ajutați de jocul rezultatelor și de echipele din față.

4. Rezistă Viitorul?

Viitorul a fost cea mai bună echipă în prima parte a sezonului, terminând pe primul loc, cu 42 de puncte, două în plus față de Steaua. 

Echipa lui Hagi a jucat foarte bine și înainte de play-off-ul sezonului trecut, dar în play-off a fost una dintre cele mai slabe echipe și nu a putut menține nivelul.

Râmâne de văzut dacă Viitorul, după ce l-a pierdut pe Răzvan Marin, va putea să mențină ritmul din prima parte până la finalul sezonului.

5. Cine va fi golgeter?

Llullaku, 16 goluri, și Axente, 9 goluri, sunt cei doi golgeteri care au plecat în această iarnă. Acum, cel mai bun marcator din Liga 1 este Bud, cu 11 goluri, urmat de Chițu, cu 8 goluri și de Boldrin și Filipe Nascimento, 7 goluri.

Gnohere și Ivan, cu câte 5 goluri, și Budescu, 4 goluri, pot fi și ei jucători care pot emite pretenții pentru titlul de golgeter al Ligii 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
337220266661584
Sirius Syrius  •  02 Februarie 2017, 21:58

Știu doar atit Steaua va ciștigam campionatul indiferent cum se va numi în conștiința microbiștilor din România Steaua patronată de gigi este Steaua București chiar dacă toate instanțele judecătorești din lume ar fi împotriva acestea nu pot scoate din conștiință prietenilor sau dușmanilor (rivalilor ) acest fapt așa ca Hai Steaua Hai gigi hai reghe onora cunună de campioni așteaptă pe Steaua București și suporterii ei...Doamne ajuta Amin !

ortega
ortega  •  02 Februarie 2017, 19:43
Postat de ares123 pe 02 Februarie 2017, 18:01

***, atata timp cat mai exista cai de atac, Steaua tot Steaua se numeste...pentru ca tot Steaua e...tristule.

După ce nu vor mai fi căi de atac , va fi FC Sporc ...

ares123
ares123  •  02 Februarie 2017, 18:01
Postat de Montolivo Grig pe 02 Februarie 2017, 17:28

Care Steaua bai nesimtitilor,cat mai sfidati hotararile judecatoresti?

***, atata timp cat mai exista cai de atac, Steaua tot Steaua se numeste...pentru ca tot Steaua e...tristule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close