FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT

Măldărășanu, furios după meciul cu Dinamo: „Trebuie să fim perfecți, altfel arbitrii iau decizii pentru adversari!”

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 20:46 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 23:19

Dinamo - Hermannstadt 1-0. Marius Măldărășanu, antrenorul sibienilor, a criticat dur arbitrajul la finalul meciului.

În minutul 41, la 1-0 pentru Dinamo, după o acțiune a lui Murgia, Velkovski a vrut să degajeze o minge, dar a făcut-o în colegul său, Moura. Mingea a sărit la Balaure, care a trimis-o în fața porții, de unde Ianis Stoica a șutat. Răzvan Patriche a respins, însă mingea pare să fi intrat în poartă. Aceasta este faza reclamată de Măldărășanu la flash-interviu.

Decizie de neînțeles în Dinamo - Hermannstadt » Ofsaid dictat de VAR după o minge venită de la adversari! Balonul intrase în poartă
DINAMO - HERMANNSTADT
Decizie de neînțeles în Dinamo - Hermannstadt » Ofsaid dictat de VAR după o minge venită de la adversari! Balonul intrase în poartă

Marius Măldărășanu, furios după Dinamo - Hermannstadt 1-0

„Ne-a bătut fotbalul, o singură greșeală am făcut. Am avut ocazii, multe situații. Nu pot spune că am tratat cu superficialitate, dar deciziile au fost greșite. Greșim, luăm gol, și asta a făcut diferența. Noi am încercat să punem presiune, Dinamo s-a apărat, dar greșeala din prima repriză a făcut diferența”, a declarat Măldărășanu la Orange Sport.

Acesta a vorbit și despre faza din minutul 41, când Hermannstadt pare să fi marcat golul egalizator, dar VAR a acordat un ofsaid inexistent: „Într-o primă fază aveam jucător în ofsaid, nu mai contează. Noi trebuie să fim perfecți, pentru că ce va fi la limită nu se va da în favoarea noastră. Nu mai contează acum, noi trebuie să fim perfecți. Orice fază la limită a fost pentru adversar.

Având în vedere ce s-a mai întâmplat acum câteva etape, orice am face nu primim nimic. Nu știu dacă e gol valabil, dar așa mi s-a părut. Istoricul mă face să cred că orice a fost la limită a fost pentru ceilalți.

Cei de pe bancă i-au zis arbitrului că portarul trage de timp, nu s-a făcut nimic. Nu am vorbit cu arbitrul, încerc să stau concentrat pe joc. Mai sunt două meciuri, 6 puncte în joc”.

VIDEO. Atmosferă superbă la Dinamo - Hermannstadt

Citește și:

Veste mare pentru Dinamo » Jucătorul important al rivalei la salvare nu joacă în meciul direct
DINAMO
Veste mare pentru Dinamo » Jucătorul important al rivalei la salvare nu joacă în meciul direct
Mititelu l-a dat afară pe Costantino! Motivul pentru care și-a pierdut postul la FCU Craiova
FCU CRAIOVA
Mititelu l-a dat afară pe Costantino! Motivul pentru care și-a pierdut postul la FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
concret
concret  •  28 Februarie 2024, 11:43
Postat de golgol pe 28 Februarie 2024, 05:23

Fcu craiova poli iasi 1 1 Dinamo sibiu 1 0 2 gafe mari de arbitraj care au favorizat pe Dinamo. Multi vor ca Dinamo sa nu retrogradeze. In mod normal ambele meciuri ar trebui sa se rejoace de la minutul in care golurile au fost anulate gresit adica min 56 la craiova cand iasi trebuia sa aiba 2 1 si min x la dinamo cand trebuia sa fie 1 1.in belgia un meci viciat de var se va rejuca. Arbitri var ar trebui scosi macar 1 an de lacarbitraj pt ca au viciat rezultate, plus amenda.

Omeniile fecesebeului nu trebuie sa se rejoace, nu? Hai s...

zorrozabal
zorrozabal  •  28 Februarie 2024, 08:57

Tocmai aștia-din cooperativa cuviosului- vorbesc de arbitraje?Sunt „dezorientați” pentru ca -la umbra cooperativei- au beneficiat numai de arbitraje„boboc”!

atthur
atthur  •  28 Februarie 2024, 07:14

Trebuia să fie "nervos cu nervii" la ce-a făcut cu franarii.dar Dunnezeu e.....alb....!!!...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează